Χρυσή διάκριση για το Καζανιστό Ούζο του Στουπάκη

21 Απριλίου, 2019
Χρυσή διάκριση για το Καζανιστό Ούζο του Στουπάκη
Μια λαμπρή διάκριση έρχεται να προστεθεί στις περγαμηνές του χιώτικου ούζου Στουπάκη, που αυξάνει το κοινό του σε διεθνές επίπεδο. Το αγαπημένο σε όσους… ξέρουν από ούζο

Χρυσή διάκριση για το Καζανιστό Ούζο του Στουπάκη

Μια λαμπρή διάκριση έρχεται να προστεθεί στις περγαμηνές του χιώτικου ούζου Στουπάκη, που αυξάνει το κοινό του σε διεθνές επίπεδο. Το αγαπημένο σε όσους… ξέρουν από ούζο, καζανιστό πήρε το χρυσό βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό «Frankfurt International Trophy».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διεθνές φεστιβάλ κρασιού της Φρανκφούρτης είναι ο μεγαλύτερος διεθνής διαγωνισμός στη Γερμανία για παραγωγούς κρασιού μπύρας και άλλων ηδύποτων. Ερασιτέχνες αλλά και διάσημοι σομελιέ δοκιμάζουν τα ποτά, καταγράφοντας τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Το ούζο Καζανιστό του Στουπάκη κέρδισε τις εντυπώσεις και ήρθε πρώτο ανάμεσα σε ένα ακόμη ελληνικό ούζο κι ένα τσίπουρο παίρνοντας το βραβείο Grand Gold 2019.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους