Η αύξηση της τιμής στο σουβλάκι ανάβει «φωτιές»!

21 Απριλίου, 2019
Η αύξηση της τιμής στο σουβλάκι ανάβει «φωτιές»!
Γενικευμένη σύρραξη έχει προκαλέσει η είδηση για τις επικείμενες αυξήσεις στο σουβλάκι. Φυσικά, ο χαμός κορυφώθηκε στα Social Media με το σύνθημα «Όλα τα ανεχτήκαμε, αυτό ΟΧΙ!»

Η αύξηση της τιμής στο σουβλάκι ανάβει «φωτιές»!

Γενικευμένη σύρραξη έχει προκαλέσει η είδηση για τις επικείμενες αυξήσεις στο σουβλάκι. Φυσικά, ο χαμός κορυφώθηκε στα Social Media με το σύνθημα «Όλα τα ανεχτήκαμε, αυτό ΟΧΙ!» στο Facebook να έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 10.000 ανθρώπους που δηλώνουν ότι θα συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα στις 30 Απριλίου για να διαμαρτυρηθούν για τις προωθούμενες αυξήσεις στο σουβλάκι. Άλλοι 29.000 έχουν δηλώσει ότι ενδιαφέρονται να πάνε!

Ήδη, η σελίδα του Facebook για το τεράστιο και πρωτότυπο αυτό event με τίτλο «ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ», βομβαρδίζεται με σχόλια χρηστών! Αν και προφανώς η σελίδα έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα, η απήχηση του κόσμου είναι μεγάλη, με πολλούς ήδη να προτείνουν κινητοποιήσεις αλλά και μποϊκοτάζ ακόμα και στο χοιρινό.

Υπενθυμίζεται ότι το όλο θέμα ξεκίνησε μετά τις δηλώσεις ιδιοκτήτη ψητοπωλείου, που εκπροσωπώντας το υπό σύσταση σωματείο ψητοπωλών είπε ότι το κόστος των κρεάτων έχει αυξηθεί κατά 30%. Όπως ανέφερε, δεν μπορούν να απορροφήσουν αυτή την αύξηση και πως πρέπει να γίνουν αυξήσεις κατά 15% στα σουβλάκια. Με τις νέες τιμές, ένα σουβλάκι με γύρο χοιρινό θα κυμαίνεται από 2,5 έως 3 ευρώ στην Αττική, ενώ ένα καλαμάκι χοιρινό από 1,7 έως 2 ευρώ.

Αναμένεται με αγωνία η συνέχεια…

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους