Κορυφαίο online περιβάλλον δικτύωσης για προμηθευτές εστίασης

Σας καλωσορίζουμε στη μεγαλύτερη πλατφόρμα δικτύωσης προμηθευτών online! Μετρώντας σχεδόν 20 χρόνια μέσα στον κλάδο της Εστίασης, με πάνω από 35.000 μέλη-καταστήματα να βρίσκονται συντονισμένα σε όλες μας τις κινήσεις, δημιουργήσαμε τον ιδανικό χώρο φιλοξενίας και δικτύωσης μεταξύ εταιριών προμήθευσης και καταστήματα παροχής υπηρεσιών Εστίασης στην Ελλάδα.

Στο ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον μας, υποδεχόμαστε κάθε εταιρία/επιχείρηση προμηθευτή παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες online προβολής μέσα από στρατηγικές προωθητικές ενέργειες, αρθρογραφία, τοποθέτηση banner, newsletter και όχι μόνο.

Εξειδικευμένη προβολή προμηθευτών online

Μέσα από το συνεχώς αναπτυσσόμενο online περιβάλλον και το ισχυρό community από επαγγελματίες της Εστίασης που χαρακτηρίζει το paskedi.gr, προσφέρουμε τις ιδανικές συνθήκες προβολής και δικτύωσης σε επιχείρηση που στοχεύει να διευρύνει με αποτελεσματικό τρόπο τον κύκλο εργασιών της.

Έχοντας ως βάση ένα πανίσχυρο δίκτυο μελών καταστημάτων και χιλιάδων καταναλωτών που καθημερινά εμπιστεύονται τις υπηρεσίες, όπως και την αποκλειστική ενημέρωση του ειδησεογραφικού μας team, αποτελούμε σήμερα το Νο1 εξειδικευμένο διαδικτυακό portal για την Εστίαση στην Ελλάδα!

Υπηρεσίες Διαφημιστικής Προβολής


Οι μοναδικές δυνατότητες διαδικτυακής προβολής των προμηθευτικών εταιριών είναι ανεξάντλητες και εξειδικευμένες προσφέροντας τον μέγιστο βαθμό απόδοσης στην επένδυσή σας! Έχοντας δημιουργήσει ένα σύγχρονο περιβάλλον με περιεχόμενο που απευθύνεται απευθείας σε καταστήματα Εστίασης, ξενοδοχειακές μονάδες, τουριστικές επιχειρήσεις και καταναλωτές, παρέχουμε το ιδανικό πλαίσιο υποστήριξης με δυνατότητες προβολής που ανταποκρίνονται σε σύγχρονες απαιτήσεις και φέρνουν ουσιαστικό αποτέλεσμα!

Καταχώρηση εταιρικού προφίλ

Δημιουργία προφίλ σε ατομική ενότητα όπου θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που περιγράφουν την επιχείρησή σας, στοιχεία επικοινωνίας καθώς και κάθε πληροφορία που είναι απαραίτητη για το κοινό.

Φωτογραφικά gallery & διαφημιστικά video

Φιλοξενία φωτογραφικών gallery από τον εκθεσιακό χώρο της επιχείρησης, των προϊόντων καθώς και ανάρτηση διαφημιστικών promo video για την προώθηση της επιχείρησής σας.

Ανάρτηση online τιμοκαταλόγου

Ανάρτηση online είτε σε μορφή download pdf είτε σε online έγγραφο του τιμοκαταλόγου της επιχείρησής σας με δυνατότητα συνεχών ανανεώσεων & προσθήκη ειδικών προσφορών για το κοινό σας!

Δημιουργία advertorials

Δημιουργία διαφημιστικών άρθρων για την επιχείρησή σας με προσθήκη των κατάλληλων links και ανάρτηση των άρθρων στα social media του ΠΑΣΚΚΕΔΙ! Τα άρθρα μένουν διαρκώς online με δυνατότητα updates!

Αποστολή newsletter σε 20.000 subscribers

Τακτική αποστολή newsletter εβδομαδιαία σε ένα πανίσχυρο και διαρκώς αυξανόμενο community από 20.000 subscribers με πολλαπλό κοινό από επιχειρήσεις και καταναλωτές.

Ανάρτηση προσφορών & εκπτώσεων

Ειδική προβολή προσφορών & εκπτώσεων που προσφέρει η επιχείρησή σας, με προώθησή τους μέσα από ξεχωριστά banner σε hot σημεία του website. σε επιλεγμένα σημεία και σε newsletters.

Καταχώρηση στο E-Shop


Μια μοναδική δυνατότητα αποκλειστικά από το ΠΑΣΚΚΕΔΙ! Τώρα μπορείτε εύκολα να καταχωρήσετε τα προϊόντα σας στο e-shop του ΠΑΣΚΚΕΔΙ και να τα διαθέσετε online απευθείας σε ένα τεράστιο κοινό καταναλωτών! Επωφεληθείτε από το σύγχρονο περιβάλλον φιλοξενίας που έχουμε δημιουργήσει για το κοινό μας και προσφέρετε διαδικτυακά τα προϊόντα σας με άμεσο, εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο!

Σε κάθε καταχώρηση προϊόντος δημιουργούμε την ατομική – ξεχωριστή κατηγορία προϊόντων με το δικό σας brand, SEO-friendly περιγραφή προϊόντος με τα κατάλληλα keywords, gallery μέχρι και 6 φωτογραφίες προϊόντος συν video, καθώς και συμπερίληψη όλων των απαραίτητων πληροφοριών αναφορικά με την πολιτική σας για τις αποστολές των παραγγελιών.

Σημαντικό! Δεν είναι απαραίτητο να διαθέτετε ήδη το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα! Η καταχώρηση μπορεί να πραγματοποιηθεί απευθείας στο περιβάλλον του ΠΑΣΚΚΕΔΙ προσφέροντάς σας όλα τα σύγχρονα διαδικτυακά εργαλεία προκειμένου να πετύχετε τον μέγιστο βαθμό προβολής!
ΒΡΕΣ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ


ΚΡΕΑΣ

ΠΟΤΑ

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΚΑΦΕΣΘέλεις να διαφημίσεις τα προϊόντα σου μπροστά στο κορυφαίο κοινό καταναλωτών;
ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter