Νομικό τμήμα ΠΑΣΚΕΔΙ: Δικαίωση καταστήματος για χιλιάδες ευρώ οφειλές στην GEA

Δεκ 9, 2019
Νομικό τμήμα ΠΑΣΚΕΔΙ: Δικαίωση καταστήματος για χιλιάδες ευρώ οφειλές στην GEA
Άλλη μια επιτυχία κατέγραψε το Νομικό Τμήμα ΠΑΣΚΕΔΙ - Δικαίωση καταστήματος μέλους για χιλιάδες ευρώ οφειλές στην GEA!

Άλλη μια επιτυχία κατέγραψε το Νομικό Τμήμα ΠΑΣΚΕΔΙ, το πλέον πεπειραμένο και εξειδικευμένο νομικό τμήμα σε ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων για τον κλάδο της Εστίασης σε όλη την Ελλάδα.

Ύστερα από τις σχετικές καταγγελίες, μέλος του σωματείου μας (ιδιοκτήτης beach bar), με υπέρογκες οφειλές χιλιάδων ευρώ προς την GEA από το έτος 2011, απευθύνθηκε στο Σωματείο μας και συγκεκριμένα στον δικηγόρο και ειδικό συνεργάτη του ΠΑΣΚΕΔΙ, κ. Βασίλειο Γ. Κωνσταντινίδη, προκειμένου να αναλάβει την νομική του υποστήριξη.

Το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε απόλυτα τις προσδοκίες του ιδιοκτήτη, επιβεβαιώνοντας την αποτελεσματικότητα των συνεργατών μας πάνω στη γνώση της νομοθεσίας και στον χειρισμό αντίστοιχων υποθέσεων. Συγκεκριμένα, εκδόθηκε την 28.11.2019 απόφαση η οποία απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της GEA για όλα τα έτη που διεκδικούσε και όχι μόνο τα έτη που κατείχε άδεια Δημόσιας εκτέλεσης του σωματείου μας (Soundreef LTD).

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι το Σωματείο μαζί με το ειδικά καταρτισμένο νομικό μας τμήμα, είναι έτοιμο να ακούσει και να δεχτεί όλες τις υποθέσεις που αφορούν Πνευματικά και Συγγενικά δικαιώματα και όχι μόνο, προσφέροντας άμεση παρέμβαση και αποτελεσματικότητα για κάθε υπόθεση που αφορά τον κλάδο της Εστίασης.

Περισσότερα για την απόκτηση άδειας Soundreef από το ΠΑΣΚΕΔΙ: https://www.paskedi.gr/paskedi_music

Για επικοινωνία με το νομικό τμήμα ΠΑΣΚΕΔΙ:

Θεσσαλονίκη: 2310 932420 – 932473 – 932481

Αθήνα: 2130 994018


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους