Κατήγγειλαν οδηγό λεωφορείο στον 1142 επειδή κάπνιζε

10 Δεκεμβρίου, 2019
Κατήγγειλαν οδηγό λεωφορείο στον 1142 επειδή κάπνιζε
Το πρώτο περιστατικό καταγγελίας... εκτός Εστίασης είδαμε να συμβαίνει με οδηγό λεωφορείου! Συγκεκριμένα, επιβάτες λεωφορείου κατήγγειλαν τον οδηγό επειδή κάπνιζε ΚΑΙ μιλούσε στο κινητό.

Το πρώτο περιστατικό καταγγελίας… εκτός Εστίασης είδαμε να συμβαίνει με οδηγό λεωφορείου! Συγκεκριμένα, επιβάτες λεωφορείου κατήγγειλαν τον οδηγό επειδή κάπνιζε ΚΑΙ μιλούσε στο κινητό, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό! Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι καταγγελίες ήταν άμεσες τόσο στο 1142 σχετικά με το κάπνισμα σε δημόσιο μέσο μεταφοράς, όσο και την αστυνομία για τη χρήση κινητού τηλεφώνου από τον οδηγό, χωρίς Bluetooth κλπ.  Ο οδηγός που έκανε το δρομολόγιο Κιάτο – Κινέτα, απαθανατίστηκε από τους επιβάτες και θα αντιμετωπίσει πλέον τα προβλεπόμενα πρόστιμα.  Δείτε το ρεπορτάζ του PatraTV:


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους