Ντελιβεράς πήγε την παραγγελία και… τα πέταξε!

9 Δεκεμβρίου, 2019
Ντελιβεράς πήγε την παραγγελία και... τα πέταξε!
50χρονος διανομέας, εργαζόμενος πιτσαρίας ξεγυμνώθηκε και προέβη σε άσεμνες πράξεις μπροστά σε 28χρονη, που είχε παραγγείλει, το βράδυ του Σαββάτου στην Καλαμαριά.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Καλαμαριά, καθώς 50χρονος διανομέας, εργαζόμενος πιτσαρίας ξεγυμνώθηκε και προέβη σε άσεμνες πράξεις μπροστά σε 28χρονη, που είχε παραγγείλει.

Η 28χρονη σοκαρισμένη κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό που συνέβη την ώρα που πήγε να φέρει τα χρήματα για να πληρώσει το φαγητό της. Ο άνδρας συνελήφθη και σήμερα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, η οποία άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Πηγή: voria.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους