«Βομβαρδισμός» ελέγχων στην Εστίαση – Μήπως να μεταναστεύσεις στον πλανήτη ΠΑΣΚΕΔΙ;

12 Ιουνίου, 2019
«Βομβαρδισμός» ελέγχων στην Εστίαση – Μήπως να μεταναστεύσεις στον πλανήτη ΠΑΣΚΕΔΙ;
Ευφάνταστο; Παραστατικό; Υπερβολικό; Ίσως! Το νέο σποτ του ΠΑΣΚΕΔΙ είναι όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα στην προσπάθειά του να αποδώσει τη σκληρή πραγματικότητα των ελέγχων

 «Βομβαρδισμός» ελέγχων στην Εστίαση – Μήπως να μεταναστεύσεις στον πλανήτη ΠΑΣΚΕΔΙ;

Ευφάνταστο; Παραστατικό; Υπερβολικό; Ίσως! Το νέο σποτ του ΠΑΣΚΕΔΙ είναι όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα στην προσπάθειά του να αποδώσει τη σκληρή πραγματικότητα των ελέγχων που αντιμετωπίζει ένας καταστηματάρχης στην Εστίαση.

Μια καθημερινή «καταιγίδα» ελέγχων, που μέσα στο ασφυκτικό φορολογικό κλίμα της εποχής για κάθε επιχειρηματία, απειλεί να τινάξει στον αέρα τους κόπους και τον μόχθο των ανθρώπων της Εστίασης.

Το ΠΑΣΚΕΔΙ, ωστόσο, είναι η φωτεινή εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του μέχρι σήμερα είναι ο απόλυτος συνεργάτης για κάθε κατάστημα εστίασης, δίνοντας καθημερινά την καθοδήγηση και την κάλυψη που χρειάζεται ένας καταστηματάρχης!

Έλα μαζί μας!

Καλή απόλαυση:

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους