Θεσσαλονίκη: ελάχιστες καταγγελίες στο 1142 και… κάπνισμα εκτός ξενυχτάδικων

24 Νοεμβρίου, 2019
Θεσσαλονίκη: ελάχιστες καταγγελίες στο 1142 και... κάπνισμα εκτός ξενυχτάδικων
Οι πιο νομοταγείς με τον αντικαπνιστικό νόμο φαίνεται ότι είναι οι Θεσσαλονικείς - Δεκάδες καπνιστές έξω από τα μαγαζιά για ένα τσιγάρο!

Οι πιο νομοταγείς με τον αντικαπνιστικό νόμο φαίνεται ότι είναι οι Θεσσαλονικείς, αφού μέχρι σήμερα η Θεσσαλονίκη έχει τις λιγότερες καταγγελίες για το κάπνισμα στο 1142. Όπως όλα δείχνουν, οι Θεσσαλονικείς είτε φαίνεται να είναι οι πιο νομοταγείς στην Ελλάδα ή οι λιγότερο πρόθυμοι να καταγγείλουν.

Η Θεσσαλονίκη καπνίζει… εκτός καταστημάτων

Βέβαια, το παραπάνω γεγονός έχει την εξήγησή του, η οποία δεν είναι άλλη από μια ματιά στην εικόνα των μαγαζιών της πόλης το βράδυ του Σαββάτου! Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης που τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος, δεκάδες καπνιστές βρέθηκαν εκτός μαγαζιού προκειμένου να απολαύσουν το τσιγάρο τους, καθώς όπως φαίνεται ο αντικαπνιστικός νόμος εφαρμόστηκε κατά γράμμα στην επιχείρηση. Ήταν τόσοι πολλοί θαμώνες εκτός καταστήματος, που νομίζει κανείς ότι ο Αντώνης Ρέμος… έκανε συναυλία Νοέμβριο μήνα!

Δείτε το βίντεο


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους