Στην 5η θέση των δημοφιλέστερων προορισμών παγκοσμίως η Κρήτη από τους χρήστες του TripAdvisor!

13 Φεβρουαρίου, 2019
Στην 5η θέση των δημοφιλέστερων προορισμών παγκοσμίως η Κρήτη από τους χρήστες του TripAdvisor!
Σημαντική πρωτιά για την Κρήτη, αφού οι χρήστες της πλατφόρμας TripAdvisor ανέδειξαν την Κρήτη στην Πέμπτη θέση των παγκόσμιων τουριστικών προορισμών

Στην 5η θέση των δημοφιλέστερων προορισμών παγκοσμίως η Κρήτη από τους χρήστες του TripAdvisor!

Σημαντική πρωτιά για την Κρήτη, αφού οι χρήστες της πλατφόρμας TripAdvisor ανέδειξαν την Κρήτη στην Πέμπτη θέση των παγκόσμιων τουριστικών προορισμών (Best Destinations in the World – Travelers Choice Awards)!

Όχι ότι περίμενε κανείς αυτή την ανάδειξη για να παραδεχτεί την, ούτως ή άλλως, διεθνή αναγνώριση που απολαμβάνει το νησί, ωστόσο με αυτά τα αποτελέσματα η Κρήτη φτάνει στο σημείο να ξεπερνά κάποιες από τις διασημότερες πόλεις του κόσμου!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η Κρήτη καταλαμβάνει μια θέση πάνω από τη Νέα Υόρκη, την Κωνσταντινούπολη και τη Βαρκελώνη, αλλά κι απ’ όλους μαζί τους υπόλοιπους νησιωτικούς τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης! 

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Κρήτη μαζί με το Μπαλί της Ινδονησίας θεωρούνται τα μοναδικά νησιά που είναι στην πρώτη δεκάδα των σημαντικότερων τουριστικών προορισμών της υφηλίου! 

Από κει και πέρα, στην πρώτη θέση της κατάταξης είναι το Παρίσι και ακολουθούν Λονδίνο και Ρώμη.

«Ασφαλώς πρόκειται για μια διάκριση που αποδεικνύει πως το τουριστικό όνομα της Κρήτης είναι πολύ ισχυρό», δήλωσε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και συνέχισε: «Η διάκριση αυτή αναδεικνύει το έργο που επιτελούν. Εμείς θα λειτουργούμε πάντα υποστηρικτικά σε κάθε πρωτοβουλία, προβολής, ανάδειξης και στήριξης του νησιού μας». 

Συνολικά η λίστα με τους δημοφιλέστερους προορισμούς: 

1. Παρίσι, Γαλλία

2. Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

3. Ρώμη, Ιταλία

4. Μπαλί, Ινδονησία

5. Κρήτη, Ελλάδα

6. Βαρκελώνη, Ισπανία

7. Πράγα, Τσεχία

8. Μαρακές, Μαρόκο.

9. Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

10. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους