Συμμετοχή του Ε.Φ.Ε.Τ. στην 11η ZOOTECHNIA και 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κρέατος

13 Φεβρουαρίου, 2019
Συμμετοχή του Ε.Φ.Ε.Τ. στην 11η ZOOTECHNIA και 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κρέατος
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η συμμετοχή του Ο Ε.Φ.Ε.Τ. στην 11η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία ZOOTECHNIA

Συμμετοχή του Ε.Φ.Ε.Τ. στην 11η ZOOTECHNIA και 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κρέατος 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η συμμετοχή του Ο Ε.Φ.Ε.Τ. στην 11η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία ZOOTECHNIA, που διήρκησε από 31 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου, στο περίπτερο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Συστρατευόμενος με τους άλλους συναρμόδιους φορείς του Υπουργείου για την υποστήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών μεταποιημένων προϊόντων ζωικής προέλευσης, ο Ε.Φ.Ε.Τ. βρήκε την ιδανική ευκαιρία για ενημέρωση των καταναλωτών και των επιχειρήσεων τροφίμων για θέματα της αρμοδιότητάς του. 

Στη διάρκεια της Έκθεσης, οι άνθρωποι του Ε.Φ.Ε.Τ. πρόσφεραν συμβουλές και έντυπο υλικό για την πολυετή παρουσία του στον επίσημο έλεγχο τροφίμων και υλικών συσκευασίας, την εκπαίδευση των δημοσίων λειτουργών του, την υποστήριξη της εκπαίδευσης του προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων και την επικοινωνία με τους καταναλωτές για την προαγωγή της μεσογειακής διατροφής με μειωμένο αλάτι. 

Επίσης, δόθηκαν κατευθύνσεις αναφορικά με τη νομοθεσία για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων με χρήση των αρχών του HACCP και τους δωρεάν διαθέσιμους εξειδικευμένους Οδηγούς Ορθής Πρακτικής Παραγωγής στην ιστοσελίδα http://www.efet.gr, όπου προσφέρεται επικαιροποιημένη ενημέρωση μέσω των ανακοινώσεων προς τους εγγεγραμμένους στο Newsletter. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για το Κρέας και τα Προϊόντα του, με τίτλο ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ, ο Ε.Φ.Ε.Τ. συμμετείχε με εισηγήσεις καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας, παρουσιάζοντας τις εξής εισηγήσεις: 

1.   Παρουσίαση αποτελεσμάτων ελέγχων επιχειρήσεων επεξεργασίας κρέατος και προϊόντων του από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, νοθείες και μη συμμορφώσεις με τη νομοθεσία.

2.   Αντοχή στα αντιβιοτικά και ασφάλεια τροφίμων.

3.   Μικροβιολογικά κριτήρια στον τομέα του κρέατος.

4.   Επικοινωνία της Επικινδυνότητας ως εργαλείο ενημέρωσης του καταναλωτή.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους