Μια συνταγή με άρωμα Ελλάδας και γεύση θάλασσας Μια θεσπέσια γεύση από το Αιγαίο. Μια συνταγή που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε σε ελληνικό νησί. Μια νόστιμη και χορταστική επιλογή που θα σας ενθουσιάσει με την πλούσια γεύση της. Μια κλασική ελληνική συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε. Μια συνταγή που θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της Μεσογείου. Μια συνταγή που θα σας κάνει να λατρέψετε το χταπόδι.
Υλικά
νερό βρύσης
2 κ.σ. αλάτι
500 γραμμάρια κοφτό μακαρόνι
1νεροπότηρο ζουμί απο τα μακαρόνια
2 μεγάλα πλοκάμια χταποδιού (700 γραμμάρια περίπου)
2 φύλλα δάφνης
1 μέτριο κρεμμύδι
λάδι
1 σφηνάκι βότκα
2 μέτρια ψιλοκομμένα ξερά κρεμμύδια
1 κ.σ. πελτέ
400 γραμμάρια ντοματάκια κον κασέ
πιπέρι
1/2 τ.γ. αλάτι
tap water
2 soup spoons salt
500 grams pasta
1 glass from the water we boiled the pasta
2 big octopus tentacle (About 700 grams)
2 bay leaf
1 medium onion
Olive oil
1 shot of vodka
2 medium chopped onions Dry onions
1 soup spoon tomato puree
400 grams tin chopped tomatoes
Black pepper
1/2 a tea spoon salt
Homemade Συνεργάτης ΠΑΣΚΕΔΙ
Leave a comment