Το ΠΑΣΚΕΔΙ παρόν στην πρώτη συνάντηση του Σωματείου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Χαϊδαρίου

26 Σεπτεμβρίου, 2019
Το ΠΑΣΚΕΔΙ παρόν στην πρώτη συνάντηση του Σωματείου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Χαϊδαρίου
Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση του Σωματείου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Χαϊδαρίου, που άρχισε τις εργασίες του - Παρόν από το ΠΑΣΚΕΔΙ.

Έπειτα από αρκετά χρόνια πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου 2019 στο φιλόξενο χώρο του café bar K55 στο Χαϊδάρι, συνάντηση / ενεργοποίηση των επιχειρηματιών – ιδιοκτητών (ή εκπροσώπων τους) εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος, που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας.

Η πρώτη αυτή συνάντηση, έπειτα από αρκετά λοιπόν χρόνια, ξεπέρασε μάλλον κάθε προσδοκία από πλευράς προσέλευσης, καθώς το παρών έδωσαν περί τα 60 άτομα (ίσως και παραπάνω), γεγονός που δείχνει ότι το ενδιαφέρον για μία πιο επίσημη δραστηριοποίηση του αυτού χώρου, είναι «ζεστό» και γόνιμο πλέον…!!!

Ακόμη περισσότερο, ότι αυτή η συνάντηση δεν ήταν απλά μια συνεύρεση… ρουτίνας – έτσι για να ειπωθούν δύο, τρία απλά λόγια για το φαίνεσθαι – ήταν και η παρουσία του πρώτου πολίτη της περιοχής μας, του Δημάρχου Χαϊδαρίου κ. Βαγγέλη Ντηνιακού, ο οποίος παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα του, βρέθηκε σε αυτή την συνάντηση, άκουσε, μίλησε στους παρευρισκόμενους και τους προέτρεψε να προχωρήσουν σε αυτή την επίσημη σύσταση σωματείου, έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερη συνεργασία μεταξύ Δήμου και επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, όχι μόνο για την απλή επίλυση ή, διευθέτηση προβλημάτων, αλλά για μια πιο παραγωγικότερη συνεργασία προς όφελος της πόλης και των κατοίκων της και με απώτερο στόχο το Χαϊδάρι να γίνει μαζικότερος πόλος έλξης.

Στην σύναξη, που όπως είπαμε έγινε στον φιλόξενο χώρο της επιχείρησης Κ55 (Άρης και Χρήστος Χρονόπουλος – Τάσος Ξουραφάς), τους εναρκτήριους λόγους έκαναν οι κ.κ. Νίκος Χούτας, Τάκης Σπίνουλας, ενώ επίσης παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι, Ευμορφία (Μόρφη) Σάββα, Μάνος Πετούσης, Γιώργος Αργυρόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» κ. Θεόδωρος Σπηλιόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «ΧΑΪΔΑΡΙ ΨΗΛΑ» κ.κ. Γιάννης Αλεξόπουλος, Λεωνίδας Παπαδάκος, όπως επίσης και η Πρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου Καταστημάτων Εστίασης κ. Νίκη Κωνσταντίνου.

Να σημειώσουμε ότι σε αυτή την πρώτη ανοιχτή συνάντηση, τον λόγο πήραν και αρκετοί άλλοι επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης μας, επιβεβαιώνοντας με τα λεγόμενα τους (καίριες ερωτήσεις, αναφορά προβλημάτων, κατάθεση προτάσεων, κτλ.) ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσει αυτή η κίνηση σε πιο επίσημη εκπροσώπηση, καθώς οι ανάγκες και τα προβλήματα που υπάρχουν, δεν μπορούν να λυθούν μεμονωμένα. Αντίθετα, σε έναν τομέα που αφορά εκατοντάδες επιχειρήσεις στο Χαϊδάρι, μία ύπαρξη σχετικού σωματείου, είναι σίγουρο ότι θα ωφελήσει όλες τις πλευρές.

Μετά από αυτή την συνάντηση, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους και υπερθεμάτισαν την έναρξη διαδικασίας για ενεργοποίηση / σύσταση σωματείου καταστημάτων / επιχειρήσεων εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Χαϊδάρι, στο άμεσο διάστημα ξεκινούν οι ενέργειες για την λειτουργία του και αναμένεται πολύ σύντομα να υπάρξει και νέα συνάντηση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την νέα κίνηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους: Νίκο Χούτα (6931 020419), Τάσο Ξουραφά (6948 494439).

Στην κεντρική φώτο / από αριστερά: Βαγγέλης Ντηνιακός, Νίκος Χούτας, Χρήστος Χρονόπουλος, Άρης Χρονόπουλος.

Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ από την συνάντηση το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου 2019.

Ισχύς εν τη ενώσει!!!”

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους