Κέρκυρα: ξενοδοχείο διώχνει τουρίστες-πελάτες της Thomas Cook με σεκιουριτάδες

26 Σεπτεμβρίου, 2019
Κέρκυρα: ξενοδοχείο διώχνει τουρίστες-πελάτες της Thomas Cook με σεκιουριτάδες
Σεκιουριτάδες ζήτησαν από τουρίστες-πελάτες της Thomas Cook είτε να κάνουν check out άμεσα μέχρι τις 12 το μεσημέρι είτε να πληρώσουν 50 ευρώ ανά άτομο, ανά δωμάτιο και βραδιά!

Σκηνικά… άπειρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης (24/6) σε δωμάτια στο ξενοδοχείο Πανόραμα στο Σιδάρι της Κέρκυρας! Ούτε λίγο ούτε πολύ σεκιουριτάδες ζήτησαν από τουρίστες-πελάτες της Thomas Cook είτε να κάνουν check out άμεσα μέχρι τις 12 το μεσημέρι είτε να πληρώσουν 50 ευρώ ανά άτομο, ανά δωμάτιο και βραδιά!

Τη σχετική καταγγελία έκανε η Αγγλίδα τουρίστρια Hayley Amie Hook, η οποία βρίσκεται στο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με την ανάρτηση της στο Facebook, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου τόνισαν στους τουρίστες ότι, αν δεν πληρώσουν, θα σταματήσουν να τους προσφέρουν ροφήματα και τρόφιμα και δεν μπορούν να μείνουν περισσότερο.

«Μας προειδοποίησαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία αν δεν φύγουμε. Ωστόσο μας ακύρωσαν τη μεταφορά μας στο ξενοδοχείο και θα πρέπει να πληρώσουμε 180 ευρώ (10 άτομα) για να φτάσουμε» δήλωσε η Hayley Amie Hook.

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, το ξενοδοχείο ενημερώθηκε ότι ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις της Thomas Cook και δεν υπήρχε κανένας λόγος να ζητηθούν χρήματα από τους πελάτες. Το θέμα πλέον θεωρείται λήξαν, ενώ αναμένεται και ανακοίνωση του ξενοδοχείου.  

Δείτε το βίντεο

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους