ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

19 Αυγούστου, 2020
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σε μια προσπάθεια να δράσουμε άμεσα και αποτελεσματικά έτσι ώστε να προστατέψουμε τις επιχειρήσεις Εστίασης, ως τον κλάδο που έχουν πληγεί στο μέγιστο βαθμό από το καθεστώς επαναφοράς που έχει επιβληθεί από την κυβέρνηση μετά την καραντίνα λόγω του κορωνοϊού, το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣΚΕΔΙ εξετάζει μία σειρά από λύσεις που μπορούν να μετατρέψουν σε ισχυρή φωνή αντίδρασης την αγανάκτηση που βιώνουν οι άνθρωποι του κλάδου.

Πέρα από την εξέταση της διοργάνωσης μαζικού συλλαλητηρίου, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα εκατοντάδες μηνύματα που δεχόμαστε από τους επιχειρηματίες του κλάδου, έχουν τεθεί περαιτέρω ιδέες για κινητοποίηση με στόχο την άσκηση πίεσης στην κυβέρνηση, που φαίνεται ότι αγνοεί επιδεικτικά την κραυγή αγωνίας των χιλιάδων επιχειρήσεων που απαρτίζουν την Εστίαση στην Ελλάδα.

Μεταξύ αυτών βρίσκονται οι μαζικές αγωγές κατά Δημοσίου και προσώπων για διαφυγόντα κέρδη, η επιστροφή αδειών στους Δήμους, οι μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, αποκλεισμοί δρόμων κα. Με βάση αυτά, αυτό που επιθυμούμε, είναι η αξιολόγηση σε νομικό επίπεδο της εφαρμοστικότητας των παραπάνω ή σχετικών με τις παραπάνω προτεινόμενες δράσεις και παράλληλα, εφόσον μπορούν να συμπεριληφθούν σε ένα εφικτό σχέδιο κινητοποίησης, η διαμόρφωση ενός πλάνου δράσης με όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε σε νομικό επίπεδο.

Σημειώνουμε ότι το Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης αριθμεί πάνω από 35.000 χιλιάδες μέλη, την ίδια στιγμή που το paskedi.gr είναι το Νο1 ενημερωτικό portal για όλα τα ζητήματα του κλάδου, συγκεντρώνοντας ημερησίως πάνω από 5.000 μοναδικούς επισκέπτες.

Η κατάσταση στον κλάδο και όχι μόνο, είναι έκρυθμη και εμείς, όπως πράττουμε από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής μας και σε όλη την 16ετή πορεία μας, οφείλουμε να δράσουμε πριν είναι ήδη πολύ αργά.

Αναμένοντας την άμεση βοήθειά σας


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους