Η πρόεδρος του ΠΑΣΚΕΔΙ, Νίκη Κωνσταντίνου δίνει το μήνυμα για την επόμενη μέρα της Εστίασης

2 Απριλίου, 2020
Η πρόεδρος του ΠΑΣΚΕΔΙ, Νίκη Κωνσταντίνου δίνει το μήνυμα για την επόμενη μέρα της Εστίασης
Το μήνυμα της προέδρου του ΠΑΣΚΕΔΙ, Νίκης Κωνσταντίνου για την επόμενη μέρα που περιμένει τον κλάδο της Εστίασης μετά το σαρωτικό κύμα του κορωνοϊού και των αναγκαστικών μέτρων.

Πρέπει να αλλάξουμε τον ΚΑΔ του κλάδου μας που είναι: Κλάδος καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης και να τον κάνουμε μήπως κλάδος καταστημάτων τσουχτερών προστίμων;

Γιατί εμείς είμαστε στον κλάδο που εργαζόμαστε εφτακόσιες χιλιάδες οικογένειες και προσφέρουμε φόρους και ασφαλιστικά στο κράτος και στα ταμεία ασφάλισης. Εμείς που στηρίζουμε τους παραγωγούς με τα προϊόντα τους, εμείς φροντίζουμε το φαγητό, το ποτό και τη διασκέδαση 33 εκατομμυρίων τουριστών, για να μπαίνουν στα ταμεία του κράτους 12,5 δις τον χρόνο. Εμείς είμαστε το καύσιμο της μηχανής που λέγεται Ελλάδα για να προχωράει στο μέλλον.

Να το κάνουμε λοιπόν κλάδος καταστημάτων τσουχτερών προστίμων. Αφού ένας πελάτης αν ανάψει τσιγάρο και δεν το αντιληφθούμε εμείς, τρώμε πρόστιμο, αν κάποιος πελάτης βγάλει την καρέκλα πιο πέρα από εκεί που χάραξε ο δήμος, εμείς τρώμε πρόστιμο, αν δεν έχουμε άδεια μουσικής, πρόστιμο, αν ενοχλεί η μουσική, πρόστιμο, αν, αν, αν….πρόστιμο, πρόστιμο, πρόστιμο.

Αν εμείς δεν είμαστε νομοταγείς, οι νόμοι σας είναι καρμανιόλα. Διορθώστε, λοιπόν, τους νόμους σας και θα προσαρμοστούμε και εμείς, αλλιώς καταλάβετε πως θα πεινάσετε και εμείς θα πάμε στη Χονολουλού. Εκτός κι αν μετά την καταστροφή που έφερε ο κορωνοϊός, πάρετε κάποιες σωστές αποφάσεις όπως να διαγράψετε όλα τα πρόστιμα μέχρι τώρα και να μας δώσετε ένα κεφάλαιο στήριξης άτοκο και μακροχρόνιο, για να ξαναστήσουμε τις επιχειρήσεις μας και να σωθούμε όλοι.

Γιατί εμείς πιστεύουμε τον στίχο που λέει: «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει». Ευτυχώς είναι πολύ όμορφη για να πεθάνει…

 

Νίκη Κωνσταντίνου,

Πρόεδρος Πανελληνίου Σωματείου Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους