Κ. Μάλαμα : Προκλητικός ο κύριος Χαρδαλιάς απέναντι στους ανθρώπους της μουσικής και της Εστίασης

31 Μαΐου, 2021
ΜΑΛΑΜΑ

Ο κύριος Χαρδαλιάς σε δημόσια παρουσία του την Παρασκευή εμφανίστηκε με εκνευρισμένο ύφος να κουνάει το δάχτυλο στους ανθρώπους της μουσικής και της εστίασης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν θα επιτραπεί η μουσική σε δημόσιους χώρους διότι “κάνει τους ανθρώπους να έρχονται πιο κοντά”.

Καλό θα ήταν ο κύριος Χαρδαλιάς να κατανοήσει ότι, αφενός, η αυταρχική αντιμετώπιση των ανθρώπων του πολιτισμού από την κυβέρνηση δεν πρόκειται να γίνει άλλο ανεκτή από κανένα. Αφετέρου, καλό θα ήταν να σταματήσει η κυβέρνηση να κουνάει το δάχτυλο στην κοινωνία, γιατί με αυτές τις λογικές κατέρρευσε η εμπιστοσύνη των ανθρώπων στα μέτρα αποτροπής της πανδημίας. Καλούμε για ακόμα μία φορά την κυβέρνηση να συνέλθει και να επιτρέψει άμεσα την μουσική. Καλούμε, επίσης, την κυβέρνηση να στηρίξει ουσιαστικά το σύνολο του κλάδου της μουσικής που παραμένει στην ανεργία για πάνω από ένα χρόνο. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι εκείνοι που θα κουνήσουν, όχι το δάχτυλο, αλλά το μαντήλι στον εκνευρισμένο κύριο Χαρδαλιά.

Γραφείο Κυριακής Μάλαμα

Βουλευτή Χαλκιδικής ΣΥΡΙΖΑ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους