Υπάλληλοι ταβέρνας συνέλαβαν νεαρό που είχε κλέψει πορτοφόλι: Τον έδεσαν και τον ξάπλωσαν σε ένα παρτέρι!

20 Οκτωβρίου, 2020
Υπάλληλοι ταβέρνας συνέλαβαν νεαρό που είχε κλέψει πορτοφόλι: Τον έδεσαν και τον ξάπλωσαν σε ένα παρτέρι (vid)

Ο 25χρονος πιάστηκε να έχει κλέψει ένα πορτοφόλι και οι υπάλληλοι της ταβέρνας τον έδεσαν με ένα σχοινί και τον ξάπλωσαν σε ένα παρτέρι.

Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια ενός νεαρού να κλέψει ένα πορτοφόλι μέσα σε μία ταβέρνα που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Ο 25χρονος έγινε αντιληπτός και οι υπάλληλοι της επιχείρησης αποφάσισαν να τον ακινητοποιήσουν μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video που έφερε στην δημοσιότητα το Star, προσπαθούν να τον αποτρέψουν από το να ξεφύγει και για αυτό τον έδεσαν. Πως; Με ένα σχοινί που είχαν και στη συνέχεια τον ξάπλωσαν σε ένα παρτέρι, όπου φαίνεται να έχει κάτι σαν σπασμούς.

Όταν έφτασαν οι αρχές, διαπίστωσαν πως πρόκειται για Σύριο πρόσφυγα, ο οποίος μάλιστα είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, καθώς βρέθηκε το σχετικό έγγραφο πάνω του.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους