Η Κarfitsa γιόρτασε τα 10 χρόνια της σε μια λαμπρή εκδήλωση με εκλεκτούς καλεσμένους!

Δεκέμβριος 22, 2018
Η Κarfitsa γιόρτασε τα 10 χρόνια της σε μια λαμπρή εκδήλωση με εκλεκτούς καλεσμένους!
Μέσα στο ζεστό Χριστουγεννιάτικο κλίμα της Θεσσαλονίκη γιορτάστηκαν τα δέκα χρόνια κυκλοφορίας της εφημερίδας Karfitsa, χθες την Παρασκευή 21/12 σε μια λαμπρή εκδήλωση στο «Μακεδονία Παλάς»

Η Κarfitsa γιόρτασε τα 10 χρόνια της σε μια λαμπρή εκδήλωση με εκλεκτούς καλεσμένους!

Μέσα στο ζεστό Χριστουγεννιάτικο κλίμα της Θεσσαλονίκη γιορτάστηκαν τα δέκα χρόνια κυκλοφορίας της εφημερίδας Karfitsa, χθες την Παρασκευή 21/12 σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς», παρουσία υπουργών, βουλευτών, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και φορέων της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση, την οποία συντόνισε η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, μίλησαν η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Αρβανιτίδης, η Γιάννα Παναγοπούλου ως εκπρόσωος του Ποταμιού, ή Άννα Παπαναστασούλη ως εκπρόσωπος της ‘Ένωσης Κεντρώων, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου και ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.

Όλοι ανεξαιρέτως υπογράμμισαν τη μεγάλη συνεισφορά της Κarfitsa free press για την έγκυρη και την αμερόληπτη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας την προσπάθεια που καταβάλει από το πρώτο φύλλο της κυκλοφορίας ο εκδότης Νίκος Καραμανλής.

Από την πλευρά του, ο κ. Καραμανλής, αναφέρθηκε στην ομιλία του στη σταδιοδρομία του στον χώρο του Τύπου στην Αθήνα, όπου δραστηριοποιείται τις τελευταίες δεκαετίες. Ο ίδιος, όπως επισήμανε, πριν από δέκα χρόνια και κόντρα στο «ρεύμα» της εποχής που ήθελε τις εφημερίδες να κλείνουν η μια μετά την άλλη, τόλμησε το εγχείρημα να κυκλοφορήσει μια νέα εφημερίδα free press στη Θεσσαλονίκη.

Αν και αρχικά το εγχείρημά του αμφισβητήθηκε από πολλούς, η Karfitsa κέρδισε γρήγορα το «στοίχημα», γεγονός που, όπως τόνισε, αποδεικνύουν τα εκατομμύρια αναγνωστών που έχουν διαβάσει την εφημερίδα. «Κάθε χρόνο κυκλοφορούν συνολικά 500.000 φύλλα της Karfitsa, δηλαδή 5 εκατομμύρια στα δέκα χρόνια που πέρασαν. Αν υπολογίσουμε ότι κάθε φύλλο διαβάζεται κατά μέσο όρο από τουλάχιστον τρία άτομα, έχουμε να κάνουμε με περίπου 15 εκατομμύρια αναγνώστες όλα αυτά τα χρόνια», κατέληξε ο κ. Καραμανλής.

Το ΠΑΣΚΚΕΔΙ συγχαίρει την KARFITSA για τα «γενέθλιά» της και καλωσορίζει τη νέα δυναμική συνεργασία που ξεκινά από τις αρχές του νέου έτους με το ένθετο ΠΑΣΚΚΕΔΙ που θα διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ μαζί με την KARFITSA με αποκλειστική θεματολογία για την Εστίαση και τον Τουρισμό στην Ελλάδα. 

του Αντώνη Καραμπουρνιώτη

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους