Η Χρύσπα άνοιξε ταβέρνα στην Αίγινα

13 Σεπτεμβρίου, 2021
ΧΡΥΣΠΑ

 

Ένα διαφορετικό επαγγελματικό βήμα τόλμησε η Χρύσπα η οποία άνοιξε ταβέρνα στην Αίγινα. Μιας και η Εστίαση, είναι ένα ξέφραγο αμπέλι κι όποιος έχει 5 φράγκα καταλήγει σε αυτήν. Δεν χρεάζονται βλέπεις …ιδιαίτερες γνώσεις. Μόνο λεφτά χρειάζονται. Γι΄αυτό και γεμίσαμε χιλιάδες μαγαζιά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δουλέψουν κι αυτοί που το αξίζουν.

Όπως εξήγησε η τραγουδίστρια μιλώντας στο Mega, η δουλειά του καλλιτέχνη δεν είναι ούτε σίγουρη ούτε σταθερή και γι’ αυτόν τον λόγο μπήκε στη διαδικασία του επιχειρείν. «Συνειδητοποίησα με την κρίση ότι δεν είχα την επιλογή να εργαστώ» υποστήριξε.

Στην ταβέρνα, στο μενού της οποίας υπάρχουν παραδοσιακά πιάτα, κάνει όλες τις δουλειές, λέγοντας πως πολλές φορές σερβίρει η ίδια τους πελάτες.

Για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού, η Χρύσπα τόνισε πως δεν είναι κάτι που σκέφτεται γιατί θεωρεί πως ένα παιδί εάν είναι να προκύψει, θα προκύψει. Επιπλέον, μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού που την ενοχλούσαν στο παρελθόν και τέλος για τα νέα τραγούδια που ετοιμάζει.

Δείτε το βίντεο

 

 

 

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους