Πάτρα: Ο αδελφός του γαμπρού ήξερε ότι είχε κορονοϊό και χόρευε στον γάμο

13 Σεπτεμβρίου, 2021
gamos-gamoi-deksiosi-nyfi-nifi-07-09-2021

Αγωνία για περισσότερα από 150 άτομα

Γύρω στους 150 οι προσκεκλημένοι, οι οποίοι φυσικά αγνοούσαν πως… ο αδελφός του γαμπρού είχε κορονοϊό.

«Ηταν ασυμπτωματικός αλλά χόρευε χωρίς μάσκα και τους αγκάλιαζε όλους» δηλώνει στην «Π» γυναίκα που είχε πάει στον γάμο… χωρίς να γνωρίζει φυσικά τι συνέβαινε με τον αδελφό του γαμπρού. Όταν το έμαθε, τόσο η ίδια όσοι και κάποιοι εκ των προσκεκλημένων… έγιναν «καπνός».

Θα πρέπει να τονιστεί πως κατά τη διάρκεια της μετακίνησης με αυτοκίνητα, άπαντες φορούσαν μάσκες. Ακόμη και η νύφη. Και φυσικά και ο ασθενής με covid αδελφός του γαμπρού. Όμως όταν το γλέντι ξεκίνησε… όλοι τις πέταξαν.

Και ο χορός καλά κρατούσε, με τον αδελφό του γαμπρού να μην λογαριάζει… από κορονοϊό, αλλά ταυτόχρονα να μην υπολογίζει και τους δίπλα του. Λες και είχε «τσεκάρει» πως δεν κολλάει.

Απομένει να δούμε στην πράξη τι έχει συμβεί. Το παραλιακό κατάστημα είναι κοντά στην Πάτρα, στον βόρειο τομέα της πόλης. Το οποίο πάντα λαμβάνει μέτρα ασφαλείας και τηρεί το πρωτόκολλο αλλά φυσικά δεν θα μπορούσε να κάνει μοριακό τεστ σε κάθε καλεσμένο, πόσο μάλλον στον αδελφό του γαμπρού.

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους