Φεστιβάλ Ροδάκινου στη Βέροια

7 Ιουνίου, 2019
Φεστιβάλ Ροδάκινου στη Βέροια
Διάσημα σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο! Τα ροδάκινα της Ημαθίας απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση σε όλους για να τα γνωρίσουν στο Φεστιβάλ Ροδάκινου στη Βέροια που ξεκινά σήμερα

Φεστιβάλ Ροδάκινου στη Βέροια

Διάσημα σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο! Τα ροδάκινα της Ημαθίας απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση σε όλους για να τα γνωρίσουν στο Φεστιβάλ Ροδάκινου στη Βέροια που ξεκινά σήμερα με θέμα τον διάσημο τοπικό καρπό του μακεδονικού κάμπου.

Η γιορτή, που διοργανώνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά, περιλαμβάνει δεκάδες δράσεις και παράλληλες δραστηριότητες με κύριο πρωταγωνιστή το ροδάκινο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βιωματικές δραστηριότητες συγκομιδής ροδάκινων για τις οικογένειες, δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια για παιδιά, μουσικές συναυλίες, έκθεση φωτογραφίας, γιορτές γαστρονομίας με τοπικές λιχουδιές, ενώ γνωστοί ‘Ελληνες σεφ θα κληθούν να παρασκευάσουν γευστικές και τολμηρές δημιουργίες με βάση το ροδάκινο.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού. Οι εκδηλώσεις στηρίζονται από την Κοινοπραξία Ομάδων Παραγωγών Συνεταιρισμών Ν. Ημαθίας, την ΠΕ Ημαθίας, τον Δήμο Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας. Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό και θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 9 Ιουνίου.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους