Εστίαση και ΠΟΕΣΕ δεν πάνε μαζί – Κύριοι του ΣΚΕΑΝΑ πρέπει να διαλέξετε

16 Απριλίου, 2019
Εστίαση και ΠΟΕΣΕ δεν πάνε μαζί – Κύριοι του ΣΚΕΑΝΑ πρέπει να διαλέξετε
Εάν, κύριοι του ΣΚΕΑΝΑ, επιθυμείτε το καλό των επιχειρηματιών που σας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, τότε θα πρέπει να σπάσετε το απόστημα της «ομερτά» περί ΠΟΕΣΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εστίαση και ΠΟΕΣΕ δεν πάνε μαζί – Κύριοι του ΣΚΕΑΝΑ πρέπει να διαλέξετε 

Τους τελευταίους μήνες παρακολουθούμε με τον δέοντα σεβασμό τις κινητοποιήσεις του Σωματείου ΣΚΕΑΝΑ σχετικά με προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο της Εστίασης εδώ και πολλά χρόνια, όπως είναι ο υπερβολικά αυξημένος Φ.Π.Α., τα πνευματικά δικαιώματα για τη χρήση μουσικής κλπ.

Η τελευταία, όμως, συνδιάσκεψη που χαρακτηρίστηκε μάλιστα «Πανελλήνια», μας ωθεί να πάρουμε θέση.

«Οι επιχειρηματίες του κλάδου δεν είναι συνδικαλιστές υπό τη στενή έννοια του όρου, αλλά επαγγελματίες που προσπαθούν να σώσουν τις επιχειρήσεις τους», όπως σχολίασε το μέλος του ΣΚΕΑΝΑ, κος Κούλης Γιώργος. Ως ΠΑΣΚΕΔΙ προσυπογράφουμε την ως άνω δήλωση και συνεχίζουμε:

Εάν, κύριοι του ΣΚΕΑΝΑ, επιθυμείτε το καλό των επιχειρηματιών που σας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, τότε θα πρέπει να σπάσετε το απόστημα της «ομερτά» περί ΠΟΕΣΕ, των δικών σας δηλαδή ανθρώπων, παλιών αξιωματούχων της ΠΟΕΣΕ, Πανουτσόπουλου και Σταυρόπουλου. Εάν το κατορθώσετε αυτό, τότε θα διαπιστώσετε πως δεν αξίζει να βαδίσετε υπό την «αιγίδα» της ΠΟΕΣΕ και των αρχισυνδικαλιστών της για τους εξής τρεις και μόνο λόγους:

·        Δεν έχετε να κερδίσετε τίποτα, διότι για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η ατομική τους προβολή και ανέλιξη.

·        Η δύναμή τους είναι τα 15 Σωματεία που απαρτίζουν και το Διοικητικό τους, δηλαδή αυτοί που ήρθαν στην «πανελλήνια» συνδιάσκεψή σας.

·        Πληρώνονται από το κράτος και είναι «όμηροι» των αποφάσεών του.

Προσέξτε όμως! Εάν έχετε διαπράξει κάποιο οικονομικό σκάνδαλο στο Σωματείο σας και θέλετε να το αποκρύψετε από την κοινή γνώμη ή αν θέλετε να υπογράψετε καμιά Σύμβαση σε βάρος του κλάδου, αλλά υπέρ της τσέπης σας, τότε σας συνιστούμε κι εμείς απερίφραστα ότι ως ΠΑΣΚΕΔΙ… καλά θα κάνετε να βαδίσετε υπό την αιγίδα της ΠΟΕΣΕ. Είναι οι «ειδικοί» σε αυτόν τον τομέα.

Εμείς λέμε αυτά τα λίγα κι αν θεωρούν ότι τους αδικούμε… ας μας διαψεύσουν.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους