Χρόνης Πολυχρονίου: «Ο ΕΦΕΤ στηρίζει το ΚΑΠΑΝΙ»

9 Μαΐου, 2019
Χρόνης Πολυχρονίου: «Ο ΕΦΕΤ στηρίζει το ΚΑΠΑΝΙ»
Την εμπιστοσύνη του στα τρόφιμα που διακινούνται στο ΚΑΠΑΝΙ, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για τους καταναλωτές, την αγοραστική κίνηση εκεί και τις επιχειρήσεις, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ

Χρόνης Πολυχρονίου: «Ο ΕΦΕΤ στηρίζει το ΚΑΠΑΝΙ»    

Την εμπιστοσύνη του στα τρόφιμα που διακινούνται στο ΚΑΠΑΝΙ, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για τους καταναλωτές, την αγοραστική κίνηση εκεί και τις επιχειρήσεις, εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Χρόνης Πολυχρονίου.  

Μάλιστα, ο κος Πολυχρονίου προχωρά ένα βήμα παρακάτω, ζητώντας να εξασφαλιστεί με μόνιμο τρόπο η υγιεινή και η ασφάλεια των τροφίμων στο χώρο. Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ ζητά:  

Ø Την ενίσχυση του νυχτερινού φωτισμού.

Ø Την αυστηρή και αποτελεσματική περιφρούρηση του χώρου τη νύχτα.

Ø Την επιδιόρθωση δαπέδων και οροφής.

Ø Τη συχνότερη αποκομιδή των απορριμμάτων την ημέρα.

Ø Την ενδυνάμωση του προγράμματος απεντόμωσης και προστασίας από τρωκτικά κλπ.

Ø Την κατάργηση των υπογείων αποθηκευτικών χώρων.

Ø Την προβολή των τροφίμων μόνο στη βάση των “ορθών πρακτικών” όπως αυτές από τον Νόμο προβλέπονται (ψυγεία, προθήκες, θερμοκρασίες κλπ).

Ø Τον ευπρεπισμό των καταστημάτων και την κατάλληλη κατάρτιση του προσωπικού.

Ø Την ενίσχυση των μέτρων καθαριότητας, πλύσης και γενικής υγιεινής του χώρου.

Ø Και ό,τι άλλο απαιτηθεί από τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες.

Ø Εάν όλα αυτά μαζί δεν συμβούν, ΤΕΛΟΣ. 

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει και ο ίδιος, «η φτωχολογιά, οι πολλοί δηλαδή, έχει εξίσου τα ίδια δικαιώματα στην ασφάλεια της διατροφής με την ελίτ, η οποία έχει ούτως ή άλλως και άλλες δυνατότητες».  

Παράλληλα, ο κος Πολυχρονίου τονίζει ότι το ΚΑΠΑΝΙ, που βρίσκεται στη βιτρίνα της Θεσσαλονίκης, θα γίνει αντικείμενο δεσμευτικού διαλόγου της προεκλογικής περιόδου για τις τοπικές Αρχές, ώστε να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Διαφορετικά, πρέπει αμέσως μετά τις εκλογές το ΚΑΠΑΝΙ να κλείσει ή να εκσυγχρονιστεί πλήρως και οριστικά.

 

Το ΠΑΣΚΕΔΙ εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον κο Πολυχρονίου και τον ενθαρρύνει για την κίνησή του να ενισχύσει μια τόσο σημαντική αγορά για την οικονομία της Θεσσαλονίκης.   

του Αντώνη Καραμπουρνιώτη

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους