Τσίπρας: Χαμός στο Twitter για τον ταβερνιάρη “μεσίτη” και το σπίτι που πωλείται για 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά νοικιάζεται για 500

12 Δεκεμβρίου, 2020
tsiprasvilla

 

Ένας ταβερνιάρης στο Σούνιο μεσολάβησε για να βρει σπίτι ο Αλέξης Τσίπρας – “Εσύ πρώην πρωθυπουργός θα μείνεις σε 70 τ.μ.;”

Μέσω ενός ταβερνιάρη υποστηρίζει πως βρήκε το σπίτι στο Σούνιο ο Αλέξης Τσίπρας, για το οποίο έχει γίνει μεγάλος ντόρος τις τελευταίες ημέρες.

Όπως ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, έψαχνε να βρει νέο σπίτι στην περιοχή και ο ιδιοκτήτης ταβέρνας, όπου συχνάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προσφέρθηκε να τον φέρει σε επαφή με κάποιον για να του νοικιάσει σπίτι.

“H γνώση της ύπαρξης αυτής της κατοικίας προς εμέ έγινε σε ένα δείπνο στην ταβέρνα της περιοχής, με πολύ καλό ψάρι, όπου ο ταβερνιάρης μου είπε εγώ θα ψάξω να βρω μήπως υπάρχει εδώ κανένα σπίτι να μείνεις.

Πράγματι, με έφερε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος μάλιστα παραξενεύτηκε, δεν είχε μείνει ποτέ σε αυτό το σπίτι και μου λέει ‘πρώην πρωθυπουργός θα πας να μείνεις σε ένα σπίτι 70 τ.μ. συν το υπόγειο που ήταν ανεκμετάλλευτο; Παρά την τοποθεσία, για δέκα χρόνια ήταν ξενοίκιαστο”.

βιλα

Η ΝΔ υποδέχτηκε με ειρωνεία και νέα ερωτήματα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας: “Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, λοιπόν, ένας καλός ταβερνιάρης τού γνώρισε έναν καλό άνθρωπο, ο οποίος εξαντλώντας τα όρια της καλοσύνης του, δέχθηκε να ανακαινίσει ο ίδιος τη βίλα του και ύστερα να του τη νοικιάσει. Δέχτηκε, μάλιστα, να ξοδέψει για τις επισκευές περισσότερα από όσα θα περιμένει να εισπράξει από τα ενοίκια στα επόμενα χρόνια. Και όλα αυτά, ενώ το σπίτι είχε βγει προς πώληση για 1,2 εκατομμύρια ευρώ!”.

500 ευρώ τον μήνα αντί για… 33.000 ευρώ τον χρόνο

Η ΝΔ επιμένει πως το μίσθωμα των 500 ευρώ είναι απίστευτα χαμηλό, κάτι το οποίο αναδεικνύει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα “Τα Νέα”. Η έρευνα της εφημερίδας με μεσίτες δείχνει πως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού θα μπορούσε αντί για 6.000 τον χρόνο να βγάζει από 9.000 μέχρι 33.000 τον χρόνο.

“Οσο για τη δικαιολογία ότι 500 ευρώ το μήνα αντιστοιχούν, σήμερα, σε μία παραθεριστική κατοικία 141 τετραγωνικών, με ένα στρέμμα κήπου και μπροστά στη θάλασσα, τι να σχολιάσει κανείς. Αρκεί μια ματιά στις τρέχουσες τιμές του Σουνίου για να ξεσπάσει σε γέλια με τα αστεία επιχειρήματα του κ. Τσίπρα”, σημειώνει η ΝΔ.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος από τη μεριά του κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να συνεισφέρει στην δημιουργία επιτροπής που θα εκτιμήσει το κόστος των επισκευών.

Κλείνοντας η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει: “Κύριε Τσίπρα, μην προσπαθείτε να φορτώσετε σε άλλους προβλήματα που προκαλείτε ο ίδιος στον εαυτό σας. Με την σημερινή απολογία σας αποδείξατε και πάλι ότι κατοικείτε στο σπίτι του ψέματος και παραθερίζετε στη βίλα της υποκρισίας”.

“Γλέντι” στο twitter για τον ταβερνιάρη… μεσίτη

Στο μεταξύ, “πάρτι” έγινε στο twitter με την ιστορία με τον ταβερνιάρη που μεσολάβησε για να βρει σπίτι στον Αλέξη Τσίπρα. Οι χρήστες του διαδικτύου κάνουν επίδειξη σαρκασμού και χιούμορ για όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους