Τραγωδία στην Πάτρα: Το Σάββατο η κηδεία του 30χρονου Λευτέρη – Τα αίτια της τραγωδίας εξετάζει η πυροσβεστική

16 Αυγούστου, 2019
Τραγωδία στην Πάτρα: Το Σάββατο η κηδεία του 30χρονου Λευτέρη - Τα αίτια της τραγωδίας εξετάζει η πυροσβεστική
Το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά του Β΄Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών θα τελεστεί η κηδεία του άτυχου 29χρονου, Λευτέρη Πανταζή.

Το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά του Β΄Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών θα τελεστεί η κηδεία του άτυχου 29χρονου, Λευτέρη Πανταζή, που βρήκε τραγικό θάνατο στο σπίτι του στις Ιτιές, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος της οικίας.

 

O άνδρας εργαζόταν στα Coffee Island στην οδό Γούναρη στην Πάτρα. Το κατάστημα κατέβασε ρολά σε ένδειξη πένθους. “KΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ” γράφει η ανακοίνωση.

 

Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι είναι απαρηγόρητα είναι τα παιδιά του, η σύζυγός του, οι γονείς και τα αδέλφια του. Ο άτυχος νεαρός εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο μπροστινό τμήμα της οικίας. Προσπάθησε να ξεφύγει ανοίγοντας τα ηλεκτρικά παντζούρια αλλά δεν τα κατάφερε.

 

Τρεις από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση ανέπνευσαν διοξείδιο του άνθρακα και έπρεπε να τους χορηγηθεί οξυγόνο για να αντιμετωπίσουν τα αναπνευστικά προβλήματα. Ο νεαρός ήταν μόνος του στο σπίτι μιας και η οικογένειά του βρισκόταν στα Καλάβρυτα για το Δεκαπενταύγουστο.

 

Το ΠΑΣΚΕΔΙ στέλνει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του… Η απώλεια είναι τεράστια…


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους