Συμμετέχουμε και σας προσκαλούμε στην Hotelia/Philoxenia 10-12/11/2017 Περ. 8 Stand 2

22 Ιανουαρίου, 2018
Συμμετέχουμε και σας προσκαλούμε στην Hotelia/Philoxenia 10-12/11/2017 Περ. 8 Stand 2
<h5>Συμμετέχουμε και σας προσκαλούμε στην Hotelia/Philoxenia 10-12/11/2017 Περ. 8 Stand 2</h5><p><br></p>

Αγαπητοί φίλοι/φίλες

Μεθαύριο ξεκινάει η 33η διεθνής έκθεση τουρισμού Hotelia/Philoxenia 10 με 12/11/2017. 

Για ακόμη μια χρονιά είναι εδώ για να παρουσιάσει ότι νεότερο έχουν να επιδείξουν οι κλάδοι ξενοδοχείου, εστίασης και καφεστίασης. Χωρίς αμφιβολία, η Hotelia είναι ένα business-προσανατολισμένο εκθεσιακό προϊόν.

Η σύγχρονη δομή της, όσον αφορά σε επίπεδο οργάνωσης αλλά και παρουσίασης, στοχεύει στη συσπείρωση του ενδιαφέροντος ολόκληρου του φάσματος των παραπάνω επαγγελματιών αποτελώντας το συνδετικό κρίκο μεταξύ τους.

Ο ΠΑΣΚΕΔΙ ως ενεργός φορέας του κλάδου καφεστίασης, εστίασης, φιλοξενίας και διασκέδασης καθώς και ως επίσημος υποστηρικτής μουσικού ρεπερτορίου της έκθεσης θα παρευρίσκεται στην Έκθεση στο περίπτερο 08 stand 2 ώστε για άλλη μια φορά να επικοινωνήσει σε κοινό, θεσμούς και επιχειρηματίες την δράση και παρουσία του στον κλάδο, να θέσει τα ερωτήματα των επαγγελματιών που εκπροσωπεί και να γνωστοποιήσει τις επιτυχίες που έχει πετύχει στα 15 χρόνια πορείας του ως αποτέλεσμα της δημοκρατικής διεκδίκησης των δικαιωμάτων του βασικού πυλώνα της Ελληνικής κοινωνίας.

Θέματα όπως τα πνευματικά δικαιώματα, φορολογία, πιστοποιήσεις προσωπικού αλλά και θωράκισης των καταστημάτων στα ελεγτικά κλιμάκια είναι μερικά από τα βασικά θέματα για τα οποία σας καλούμε να προσέλθετε στο περίπτερο μας και να ενημερωθείτε εκτενέστερα διότι οι αλλαγές στη νομοθεσία είναι τακτικές και στόχος μας είναι η βιωσιμότητα, η διασφάλιση αλλά και η ανάπτυξη της καθε μιας επιχείρησης. 

Ελάτε για να μάθετε πώς να ΜΗΝ ξαναπληρώσετε ΑΕΠΙ, ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, GEA αλλά και όποιοδηποτε άλλο οργανισμό που μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά στο μέλλον στο κατώφλι της επιχείρησης σας.

Η Helexpo με όλο το νομικό τμήμα της και χιλάδες άλλες επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια μας εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν τη δωρεάν μουσική μας εξοικονομώντας ήδη μεγάλα ποσά που θα απέδιδαν διαφορετικά στους αναφερθέντες οργανισμούς.

Ελάτε για να καταγράψουμε τα αιτήματα σας ώστε να τα διεκδικήσουμε μαζικά

Τέλος, ελάτε για να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε καλύτερα. 

Υπάρχουμε για εσάς και με εσάς. Όλοι μαζί μπορούμε. 

Το έχουμε αποδείξει.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. 

Εκ του ΠΑΣΚΕΔΙ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους