Σκαρμούτσος: Λάθος να ανοίξουμε για 10 μέρες και να ξανακλείσουμε

21 Νοεμβρίου, 2020
Σκαρμούτσος: Λάθος να ανοίξουμε για 10 μέρες και να ξανακλείσουμε   Πηγή: Reporter.gr
Να ανοίξουμε “όταν θα πρέπει” και όταν “θα είμαστε έτοιμοι” τον τομέα της εστίασης, υποστήριξε ο διάσημος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλώντας στο OPEN.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αναφέρθηκε στα μέτρα της κυβέρνησης στον τομέα της εστίασης, ενώ τόνισε πως πιστεύει πως θα ήταν μεγάλο λάθος να ανοίξει η εστίαση πρόωρα.

“Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ νωρίς αυτή τη στιγμή να μιλάμε για άνοιγμα τουλάχιστον της εστίασης. Είναι προσωπική υπόθεση του καθενός να λάβει τα μέτρα και αυτό για να μπορέσουμε να ανοίξουμε “καθαρά”. Άποψή μου είναι ότι θα ήταν μεγάλο λάθος να ανοίξουμε για δέκα μέρες και μετά να ξανακλείσουμε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, άρα θεωρώ οτι είναι πολύ σημαντικό να ανοίξουμε όταν θα πρέπει”, ανέφερε ο γνωστός σεφ.

Στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου εάν ο τομέας του αντέχει ακόμα. “Θεωρώ ότι για πρώτη φορά η κυβέρνηση αναγνώρισε τη δύναμη που έχει ο κλάδος μας. Είναι σημαντικό αυτό. Με τα μέτρα που έβγαλε προσπάθησε να μας στηρίξει κάπως. Το σημαντικό για μας είναι να δούμε την επόμενη ημέρα. Μέχρι τώρα αντέχουμε. Δεν λέω ότι αντέχουμε και περνάμε πολύ καλά. Μην ξεχνάμε ότι το 2020 όταν ξεκίνησε ήταν μία χρονιά εξαιρετική” κατέληξε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους