Πέμπτη , 2 Μάιος 2024
Home ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Σεμινάρια ΕΦΕΤ – ΠΑΣΚΕΔΙ: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία & μεγάλη συμμετοχή (ΦΩΤΟ)
ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Σεμινάρια ΕΦΕΤ – ΠΑΣΚΕΔΙ: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία & μεγάλη συμμετοχή (ΦΩΤΟ)

seminaria-efet-paskedi

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διήμερο σεμινάριο υγειονομικής κατάρτισης προσωπικού ΕΦΕΤ υπό την αιγίδα του ΠΑΣΚΕΔΙ στις 8 και 9 Ιουνίου, γνωρίζοντας αθρόα συμμετοχή με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους εργαζόμενους του κλάδου που έδωσαν το παρών.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε online μέσω zoom, καλύπτοντας μέσα σε σύνολο 10 ωρών, όλη την ύλη που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε εργαζόμενος/η στον τομέα της Εστίασης, προκειμένου να ανταποκριθεί στα υψηλά υγειονομικά κριτήρια που οφείλει να πληροί κάθε επιχείρηση τύπου ΚΥΕ σχετικά με τα τρόφιμα και τη συντήρησή τους. Στο τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες/ουσες έλαβαν τη σχετική πιστοποίηση.

Το ΠΑΣΚΕΔΙ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες/ουσες στο σεμινάριο, καθώς επίσης και τους δύο εκπαιδευτές του ΕΦΕΤ, κ. Στάθη Χρόνη και Θωμά Ζαφειριάδη, για την εξαιρετική τους παρουσίαση.

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους συναδέλφους μας, ιδιοκτήτες και εργαζόμενους, ότι η υγειονομική κατάρτιση δεν αποτελεί προαιρετική επιλογή, αλλά μια πρακτική και ηθική υποχρέωση που έχουμε απέναντι στους επισκέπτες των καταστημάτων μας και γι’ αυτό τον λόγο, είναι απαραίτητο να μεριμνούμε για την ορθή εκπαίδευσή μας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή κατεβάστε την αίτηση εδώ και ακολουθήστε τις αναγραφόμενες οδηγίες

Leave a comment

Kατηγορίες

Related Articles

ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί μπισκότα με αλλεργιογόνα ουσία

Καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι είναι αλλεργικοί στο αυγό και έχουν ήδη...

Υποχρεωτική επισήμανση προέλευσης στα τρόφιμα προωθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή
ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ο ΕΦΕΤ γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Απώλεια και τη Σπατάλη Τροφίμων

Η Διεθνής Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Απώλεια και τη Σπατάλη Τροφίμων γιορτάζεται...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

«Σάντουιτς με δηλητηριασμένο ψωμί» ή όταν η τεχνητή νοημοσύνη δεν τα πάει και τόσο καλά! Άρχισε να προτείνει θανατηφόρες συνταγές σε πελάτες σούπερ μάρκετ

Το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιεί ένα σούπερ μάρκετ στη Νέα Ζηλανδία για τον σχεδιασμό γευμάτων εμφανίστηκε να...

ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ανάκληση μη ασφαλούς τροφίμου “Σουβλάκι κοτόπουλο κτψ με πιπεριά” από τον Ε.Φ.Ε.Τ

Διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. Ο Ε.Φ.Ε.Τ και ειδικότερα...