Πρόεδρος ΠΑΣΚΚΕΔΙ: Προβληματίζομαι #metoo

21 Φεβρουαρίου, 2021
Afghan refugees repatriation
Φίλες και φίλοι,
Δεν θα έπρεπε σήμερα, μετά τον συλληφθέντα σκηνοθέτη, να τον ακολουθήσουν στην ανακρίτρια και οι γονείς που άφησαν τα δεκατετράχρονα παιδάκια τους να κάνουν παρέα για πολλές ώρες, δίχως επιτήρηση με έναν ενήλικο;
Για έναν γονιό δεν μπορεί να έχει καμία σημασία ούτε να διασφαλίζει την ψυχική και σωματική ελευθερία των παιδιών του το χειροκρότημα που μέθυσε και εκτροχίασε τον μορφωμένο και καθόλα διεστραμμένο και άρρωστο ηθοποιό. Για τον γονιό εκτός της προκαθορισμένης αίθουσας διδασκαλίας, θα έπρεπε να ήταν ένας μαντράχαλος που περνούσε ώρες με το παιδάκι του. Δεν βίασε κάποιον στην Επίδαυρο, ούτε στο σχολείο , βίασε και βασάνισε ΑΝ αποδειχθεί αυτό, στο σπιτι του. Ο γονιός αυτός τι ευθύνη φέρει;
Δεν θα έπρεπε σήμερα, μετά τον συλληφθέντα σκηνοθέτη, να τον ακολουθήσουν στην ανακρίτρια και οι φέροντες τη νομική ευθύνη των ΜΚΟ, που επέτρεψαν δίχως επιτήρηση τους, να ακολουθήσουν αυτόν τον σκοτεινό, αδύναμο από την αρρώστια του κουλτουριάρη, στο ΣΠΙΤΙ του, παιδακια για τη ζωή των οποίων όχι απλά φέραν την ευθύνη, αλλά πληρώνονταν για την ανάληψη της;
Δεν θα έπρεπε σήμερα, μετά τον συλληφθέντα σκηνοθέτη, να τον ακολουθήσουν στην ανακρίτρια όσοι διευθυντές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από το 2012 κατά την πρώτη απομάκρυνση του έραψαν το λαλίστατο και κατά τ άλλα αχορταγο στόμα τους, επιτρέποντας στον άρρωστο “υπηρέτη του πολιτισμού”, να εκτροχιάσει τη δίχως αντίκρυσμα για την λογική της ζωής, καλλιέργεια του, πάνω σε ανίσχυρα πλάσματα;
Τέλος αφήνω την τραγική ειρωνεία της ακόμα και σήμερα ύπαρξης του νόμου ΄΄περι ευθύνης υπουργών΄΄, στον οποίο χρεώνεται απόλυτα ο σφετερισμός της Δημοκρατίας από τον οποιονδήποτε βρεθεί στην πολιτική. Ο νόμος αυτός ντύνει με πανοπλία τον κάθε πολιτικό και τον μετατρέπει σε ανεύθυνο, για ότι κακό συμβαίνει στην πολιτεία από τις αποφάσεις που λαμβάνει και ταυτοχρονα σε πανίσχυρο να επιβάλει κιολας τις αποφάσεις του.
Αν συνεχίσει αυτό τότε το #me too θα μετατραπεί σε #εμετου για κάθε έναν που παρακολουθει τις καταγγελίες των θυμάτων, δίχως όμως την αληθινή εξυγίανση της καταρημαγμενης κοινωνίας μας.
Έφτασε η ώρα και μάλιστα άργησε πολύ να σταματήσει η υποκρισία και η βλακεια. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα για την κοινωνία μας όταν το κορυφαίο όλων των υπουργείων, το υπουργείο πολιτισμού, δεν μπορεί να διασφαλίσει και να προάγει τον πολιτισμό.
Δίχως πολιτισμό είμαστε καταδικασμένοι να αφανιστούμε. Πρέπει να σταματήσει η αχορτασιά για χρήματα και εξουσία, και, εγκληματικά αδιάφορα να σπάνε τα φρένα που μας κρατάνε στα δυο πόδια μας και δεν πέφτουμε στα τέσσερα, όπως ξεκινήσαμε.
Βγείτε να παραδεχθείτε ότι φταίτε ωρέ. Παραιτηθείτε όσοι πρέπει και απολύστε όποιον παίζει κόλαση με παιδακια. Διότι αυτός που παίζει κόλαση με παιδακια και έχει και πολιτική ιδιότητα τότε μπορεί άνετα να λάβει αποφάσεις, να τις εισάγει στην κοινωνικοπολιτικό – οικονομική ζωή και να φτιάξει κόλαση για όλα τα παιδακια και για όλους τους πολίτες.
Αν δεν αναλάβουν ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ την ευθύνη, την πολιτική ευθύνη του Λιγνάδη, του Ν. Γεωργιάδη και πολλών ακόμα πολιτικών παιδεραστων, βιαστών, εκμεταλλευτών ανθρώπων όλων των φύλλων και ηλικιών, τότε έχουμε μόνο ένα κόμμα στην Ελλάδα, το θα σε ΄΄πεθάνω ψυχικα και σωματικά΄΄ με τα τέρατα που με βοηθούν, γιατί απλά μπορώ.
Μια τελευταία ερώτηση. Ακόμη δεν νιώθετε ντροπή;
Νίκη Κωνσταντίνου
Πρόεδρος ΠΑΣΚΚΕΔΙ

ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους