Ποιος είδε άνοιξη καιρό

30 Νοεμβρίου, 2020
poioseide

Ποιος είδε άνοιξη καιρό

 

Το τραγούδι «Ποιος είδε άνοιξη καιρό…» δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορονοϊού.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Η ιδέα και η μουσική ανήκει στον Αντώνη Μαρτσάκη και οι στίχοι στον Θεόφιλο Χριστουλάκη. Την οργάνωση ανέλαβαν οι Αντώνης Μαρτσάκης, Νίκος Στρατάκης, Σπυριδάκης Δημήτρης ενώ την ενορχήστρωση και τη διασκευή ο Σπυριδάκης Δημήτρης. Λαούτα, Μαντολίνα, Μπάσο, Κρουστά παίζει ο Σπυριδάκης Δημήτρης.

Οι ηχογραφήσεις & οι λήψεις των ερμηνευτών έγιναν με ερασιτεχνικό τρόπο στο σπίτι τους, κάνοντας πράξη το σωστό: «Μένουμε Σπίτι».

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους