2310 932420 - 932473 - 932481 paskedi@paskedi.gr

Προνόμια οφέλη των εγγεγραμμένων μελών του ΠΑΣΚΕΔΙ (ανά κατηγορία)

Προνόμια Μέλους – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

- Συνεχή ενημέρωση με email και SMS για ότι συμβαίνει και αφορά τον κλάδο. Συγκεκριμένα τα μέλη λαμβάνουν ενημέρωση για τα παρακάτω:

 1. Για οποιαδήποτε Νομοθεσία ή Υπουργική Απόφαση, που αφορά τον κλάδο μας, δημοσιευθεί ή πρόκειται να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ)
 2. Για οποιαδήποτε ημερίδα διοργανωθεί από το ΠΑΣΚΕΔΙ την οποία τα μέλη μπορούν να παρακολουθήσουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
 3. Για οποιαδήποτε απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ή του Δ.Σ. ΠΑΣΚΕΔΙ (π.χ. τοπική συγκέντρωση μελών, απεργιακή κινητοποίηση, πορεία διαμαρτυρίας κλπ)
 4. Για οποιαδήποτε συμφωνία επιτευχθεί, με προμηθευτή του κλάδου, για ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στα μέλη μας.
 5. Για επείγουσες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, που αφορούν συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα, π.χ. προσφορά αίματος, συγκέντρωση χρηματικού ποσού για αλληλοβοήθεια, πώληση επιχείρησης ή εξοπλισμού, αναζήτηση δανείου, κλπ
 6. Για ενημέρωση σχετικά με τα αποτελέσματα των ελέγχων ΣΔΟΕ, Επιθεώρησης Εργασίας, ΙΚΑ, Υγειονομικού, Αστυνομίας κλπ, ανά περιοχή επισκέψεων. Μόλις το ΠΑΣΚΕΔΙ λάβει σχετική ενημέρωση, ενημερώνει ΑΜΕΣΑ τα μέλη του.
 7. Για ενημέρωση διαθέσιμων εκπαιδευμένων υπαλλήλων που θα έχουν και τις απαραίτητες συστάσεις από προηγούμενους εργοδότες.
 8. Για ενημέρωση ημερομηνίας έναρξης σεμιναρίων π.χ. ΕΦΕΤ κλπ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση αλλαγής αριθμού τηλεφώνου ή διεύθυνση email θα πρέπει να ενημερώνετε την on line καρτέλα σας για να συνεχίσετε να λαμβάνετε την ενημέρωση.


- Πρόσβαση σε εκπαιδευμένο προσωπικό που κατέχει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, έγγραφα και συστάσεις. Συγκεκριμένα:

 1. Κατοχή Πιστοποιητικού ΕΦΕΤ ΕΠΙΠΕΔΟ 1, σε θέματα Βασικών αρχών Υγιεινής. – Εξοικονόμηση του κόστους πιστοποίησης και αποφυγή απουσίας από την εργασία.  
 2. Κατοχή Πιστοποιητικού Υγείας.
 3. Κατοχή κάρτας εργασίας.
 4. Συστατικές επιστολές προηγούμενων εργοδοτών.
 5. Δυνατότητα σε συνεργασία με την επιχείρηση να έχει υπογράψει βεβαίωση ο εργαζόμενος (με γνήσιο υπογραφής σε ΚΕΠ) ότι έχει λάβει γνώση του εσωτερικού κανονισμού της επιχείρησης πριν την πρόσληψή του.

Μέσω της περιοχής μελών του web site του ΠΑΣΚΕΔΙ τα μέλη θα μπορούν να δημοσιεύουν αιτήσεις εύρεσης προσωπικού για τις οποίες θα ενημερώνονται ηλεκτρονικά τα μέλη εργαζόμενοι.


- Χορήγηση βεβαιώσεων προϋπηρεσίας για όλες τις ειδικότητες που υπάρχουν στον κλάδο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (π.χ. Εστιάτορας, παρασκευαστής αλκοολούχων ποτών και καφέ, σερβιτόρος, τεχνίτης πίτσας, μπουγάτσας, κρέπας, πίτας, παγωτού, παραδοσιακών γλυκών, ψήστης κλπ.,) προκειμένου να τους χρησιμεύσουν σε οποιαδήποτε Αρχή (Ασφαλιστική, Εθνική ή Αλλοδαπή), τους ζητηθεί, τόσο στο παρόν όσο και στο άμεσο μέλλον, αλλά και ως επίσημο έγγραφο ευρέσεως εργασίας στην Ελληνική ή Παγκόσμια αγορά. Το ΠΑΣΚΕΔΙ μπορεί να χορηγήσει τις ως άνω βεβαιώσεις, διότι ενώ οι Δημόσιες Υπηρεσίες, σας έχουν καταχωρημένους σαν ‘’επιχειρηματίες’’, χωρίς να διευκρινίζουν ειδικότητα, στα μητρώα μελών του Σωματείου εμφανίζεται η σχετική ειδικότητα κάθε μέλους.

- Προνομιακές τιμές σε σεμινάρια του κλάδου (π.χ. σεμινάριο ΕΦΕΤ). Στόχος του ΠΑΣΚΕΔΙ είναι να πιστοποιηθεί επιτέλους ο κλάδος μας, στους κανόνες βασικής εκπαίδευσης στην υγιεινή και τον χειρισμό τροφίμων, ούτως ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη αξιοπιστία στο καταναλωτικό κοινό και να είναι έτοιμος να ενταχθεί στον ΕΟΤ. Για το λόγο αυτό έχει έρθει σε συμφωνία με επίσημους φορείς που παρέχουν εκπαίδευση (π.χ. ΚΕΚ) ώστε τα μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ να μπορούν να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια στην προνομιακή τιμή των 75€ / άτομο. Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ και όλους τους εργαζόμενους των μελών του. Χρήματα δεν επιστρέφονται, μετά παρέλευση 5 μηνών από την Υποβολή της Αίτησης.

 

- Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη από τους δικηγόρους του ΠΑΣΚΕΔΙ. Ο ΠΑΣΚΕΔΙ αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με 50 περίπου Δικηγόρους σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι πάνω σε θέματα που αφορούν τον κλάδο μας. Είναι πρόθυμοι να απαντήσουν ΔΩΡΕΑΝ σε οποιοδήποτε ερώτημά σας καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου. Οι Δικηγόροι μας θα πληρώνονται από εσάς, μόνο αν τους αναθέσετε κάποια υπόθεση δικαστική και πάλι με ειδικές τιμές, αποκλειστικά για τα μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ.

Επίσης το ΠΑΣΚΕΔΙ συνεργάζεται με εξειδικευμένους Πολιτικούς Μηχανικούς καθώς και με Λογιστές οι οποίοι μπορούν να σας συμβουλέψουν πως να αντιμετωπίσετε διάφορες καταστάσεις.

 

- ΔΩΡΕΑΝ πλήρη προβολή των καταστημάτων τους στο site του ΠΑΣΚΕΔΙ. Το site του ΠΑΣΚΕΔΙ επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι διαφόρων ηλικιών και ειδικοτήτων. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει και να βρει ανά περιοχή πλήρη στοιχεία καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης μαζί με φωτογραφίες, στοιχεία για την κουζίνα, τη μουσική, το ωράριο λειτουργίας, καθώς και οδηγίες πρόσβασης μέσω Google Maps™.

Τα μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ έχουν τη δυνατότητα με μια πολύ μικρή ετήσια συνδρομή να μετέχουν στην πλατφόρμα BookOnTheGo (σε λίγο καιρό κοντά σας). Μια μοναδική υπηρεσία που θα δίνει τη δυνατότητα στα καταστήματα να “βγάζουν στον αέρα” διαθέσιμα τραπέζια της ή και ξαπλώστρες (καλοκαιρινά Beach Bar), τελευταίας στιγμής και τους καταναλωτές να κάνουν κρατήσεις μέσω από το κινητό τους σε μαγαζιά της περιοχής στην οποία έχουν ήδη φτάσει ή βρίσκονται καθ’ οδόν. Με τον τρόπο αυτό ο καταναλωτής θα βρίσκει χωρίς κόπο τα διαθέσιμα τραπέζια ή ξαπλώστρες, σε μικρή απόσταση από τη θέση του και τα καταστήματα θα διαχειρίζονται με τον καλύτερο τρόπο τη διαθεσιμότητά τους. Η πλατφόρμα θα υποστηρίζει επίσης και την εξ’ αποστάσεως εγγραφή σε λίστα αναμονής, ακόμα και την παραγγελία του γεύματος ή του δείπνου μέσα από το κινητό, ώστε να μειώνεται ο συνολικός χρόνος αναμονής.

 

- Έκδοση κάρτας μέλους “ΠΑΣΚΕΔΙ’’ για bonus, μεγάλες εκπτώσεις και δώρα από προμηθευτές σε ολόκληρο τον κόσμο. H ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΠΑΣΚΕΔΙ, που θα είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ.

 

- Ειδικές τιμές για την ατομική και οικογενειακή Κάρτα Υγείας της EY CLUB.

 

- Δυνατότητα απόκτησης Σήματος Ποιότητας Επιλεγμένης Επιχείρησης Εστίασης ή Διασκέδασης σε συνεργασία με τον ΕΦΕΤ και τον ΕΟΤ,

Η πιστοποίηση ‘’Επιλεγμένης Τουριστικής Επιχείρησης Εστίασης’’ απονέμεται σε χώρους εστίασης που προσφέρουν ποιοτική Ελληνική Κουζίνα και χρησιμοποιούν αποκλειστικά παρθένο ελαιόλαδο και τοπικά προϊόντα. Αποτελεί αναγνωριστικό της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών εστίασης, αποδίδεται από τον ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. (φορέας πιστοποίησης), με κεντρικές κορυφαίες συνεργασίες και αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και ένα ισχυρό εργαλείο προβολής για όλες τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης που θα το αποκτήσουν. Απονέμεται στις επιχειρήσεις εκείνες που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τη σχετική διαδικασία πιστοποίησης.

Η πιστοποίηση ‘’Επιλεγμένης Τουριστικής Επιχείρησης Διασκέδασης’’ απονέμεται σε Καφετέριες, Καφέ μπαρ, bar κλπ, που προσφέρουν ποιοτική Ελληνική Διασκέδαση και χρησιμοποιούν αποκλειστικά σχεδόν κατά 50% Ελληνικά προϊόντα και Ελληνική μουσική. Αποτελεί αναγνωριστικό της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών Διασκέδασης, αποδίδεται από τον ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. (φορέας πιστοποίησης) σε συνεργασία με τον ΕΦΕΤ και τον ΕΟΤ και αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και ένα ισχυρό εργαλείο προβολής για όλες τις επιχειρήσεις Διασκέδασης που θα το αποκτήσουν. Απονέμεται στις επιχειρήσεις εκείνες που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τη σχετική διαδικασία πιστοποίησης.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν τα μέλη της ΠΑΣΚΕΔΙ είναι τα εξής:

 1. Συμπληρώνετε την Αίτηση Πιστοποίησης και την παραδίδετε στον ΠΑΣΚΕΔΙ. Κατεβάστε εδώ τα σχετικά pdf: Αίτηση Εστίασης, Αίτηση Διασκέδασης.
 2. Πραγματοποίηση επιθεώρησης στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, ώστε να διαπιστωθεί η ανταπόκριση της επιχείρησης στις Προδιαγραφές Πιστοποίησης.
 3. Έκδοση του Πιστοποιητικού Συμμόρφωσης και απονομή της ‘’Επιλεγμένης Τουριστικής Επιχείρησης Εστίασης ή Διασκέδασης’’

 

·        … και επιπλέον σας παρέχεται ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ στο κατάστημά σας από τη Soundreef για 275.000 τραγούδια, χωρίς να πρέπει να πληρώνετε συνδρομές σε ΑΕΠΙ-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ –GEA.

Καταθέσεις- Εμβάσματα

Αρ. Λογ/σμού ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 56 1108 2664 545

IBAN: GR55 0172 6110 0056 1108 2664 545

Κύριος Δικαιούχος Λογαριασμού ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ
Προνόμια Μέλους – Προμηθευτής

- Προβολή μέσω του site στους καταστηματάρχες-μέλη μας πλήρους καρτέλας παρουσίασης των στοιχείων και αντικειμένου του προμηθευτή


- Άμεση πληροφόρηση των προσφορών σας στους εγγεγραμμένους καταστηματάρχες - μέλη μας, μέσω αποστολής ομαδικών email στα μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ ανά κατηγορία καταστήματος.


- Μαζική ενημέρωση καταστηματαρχών εστίασης για νέα προϊόντα σας, μέσω αποστολής ομαδικών email στα μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ ανά κατηγορία καταστήματος.


- Δυνατότητα προβολής μέσω διαφημιστικών banner. Αποστολή στατιστικών σε σχέση με τα αποτελέσματα κάθε καμπάνιας.


- Διαρκής ενημέρωση με εκπτώσεις και προσφορές για χιλιάδες καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, μέσω λήψης σχετικών ενημερωτικών email που θα περιλαμβάνουν ηλεκτρονικά κουπόνια.


- Ειδικές τιμές για την ατομική και οικογενειακή Κάρτα Υγείας της EY CLUB.

Επιστροφή στην αρχή> 

 Προνόμια Μέλους – Εργαζόμενος

- Δυνατότητα ανάρτησης βιογραφικού σημειώματος. Μέσω της ηλεκτρονικής καρτέλας μέλους, υπάρχει η δυνατότητα δημοσιοποίησης του βιογραφικού σημειώματος του μέλους, στο οποίο θα γίνεται αναφορά της εμπειρίας και των δεξιοτήτων του εργαζόμενου. Το βιογραφικό σημείωμα θα είναι προσβάσιμο σε πλήθος επιχειρήσεων που αναζητούν εργαζόμενους.


- Το μέλος θα λαμβάνει διαρκή ενημέρωση για θέσεις εργασίας στα χιλιάδες καταστήματα εστίασης και διασκέδασης που είναι μέλη μας.


- Προνομιακές τιμές σε σεμινάρια του κλάδου (π.χ. σεμινάριο ΕΦΕΤ). Ειδικά για τα σεμινάρια υγιεινής η παρακολούθηση των οποίων είναι απαραίτητη για του εργαζόμενους του κλάδου, ο ΠΑΣΚΕΔΙ τα παρέχει στα μέλη του στην προνομιακή τιμή των 65 €/άτομο. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η έκδοση της σχετικής βεβαίωσης και το εκπαιδευτικό υλικό (ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, καθώς και ο ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ που απαραιτήτως βάσει της νομοθεσίας πρέπει να έχει η κάθε επιχείρηση στον φάκελο αρχείου της).  


- Δυνατότητα υποβολής καταγγελιών και παραπόνων μέσω του site για παρατυπίες που συναντούν σε διάφορα καταστήματα που εργάζονται, ελεύθερα και άφοβα (δε θα δημοσιοποιούνται τα στοιχεία τους).


- Διαρκής ενημέρωση με εκπτώσεις και προσφορές για χιλιάδες καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, μέσω λήψης σχετικών ενημερωτικών email που θα περιλαμβάνουν ηλεκτρονικά κουπόνια.


- Ειδικές τιμές για την ατομική και οικογενειακή Κάρτα Υγείας της EY CLUB.

Επιστροφή στην αρχή> 


Προνόμια Μέλους – Καταναλωτής

- Διαρκής ενημέρωση με εκπτώσεις και προσφορές για χιλιάδες καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, μέσω λήψης σχετικών ενημερωτικών email που θα περιλαμβάνουν ηλεκτρονικά κουπόνια.


- Δυνατότητα υποβολής καταγγελιών και παραπόνων μέσω του site για παρατυπίες που συναντούν σε διάφορα καταστήματα που επισκέπτονται, ελεύθερα και άφοβα (δε θα δημοσιοποιούνται τα στοιχεία τους).


- Ειδικές τιμές για την ατομική και οικογενειακή Κάρτα Υγείας της EY CLUB.

Επιστροφή στην αρχή> 


Προνόμια Μέλους – Καλλιτέχνης/Δημιουργός

- Απευθύνεται σε τραγουδιστές, τραγουδίστριες, γκρουπ ή μπάντες, συνθέτες, στιχουργοί, μουσικοί, Dj, δισκογραφικές εταιρίες


- Δωρεάν ηχογράφηση στο studio του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μετά την εγγραφή του το μέλος μπορεί να κλείσει ραντεβού για οντισιόν.

- Προώθηση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ των τραγουδιών σε χιλιάδες μαγαζιά στην Ελλάδα και στην Ομογένεια (Εστιατόρια, καφετέριες, Bar, Beach Bar κλπ), μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας StereoCloud™.


- Ειδικές τιμές για την ατομική και οικογενειακή Κάρτα Υγείας της EY CLUB.

Επιστροφή στην αρχή> 

;