Το εστιατόριο KAI casual dining βρίσκεται πλέον υπό την επιμέλεια του βραβευμένου με Michelin Star Σεφ Γιώργου Κατάρα.
Ως νεαρός φοιτητής στο Ρέθυμνο της Κρήτης, ο Γιώργος ερωτεύτηκε απόλυτα τη φυσική ευφορία του νησιού, που ξεκίνησε την ερωτική του σχέση με το φαγητό. Κατά τη διάρκεια των επόμενων 12 ετών, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, εργαζόμενος σε ορισμένες από τις πιο εμβληματικές κουζίνες στην Αγγλία, τη Δανία, τη Γαλλία και την Καραϊβική.
Το γαστρονομικό του ταξίδι τελικά τον οδήγησε στο Άμστερνταμ, όπου άνοιξε το δικό του εστιατόριο. Το εστιατόριο απέκτησε σημαντική αναγνώριση στον κόσμο της γαστρονομίας, κερδίζοντας ένα πολύτιμο αστέρι Michelin, μια απόδειξη των εξαιρετικών δεξιοτήτων και της δημιουργικότητας του Γιώργου στην κουζίνα.
Όπως είπε ο ίδιος για την δουλειά του στο ΚΑΙ: «Οι ρίζες μου αντικατοπτρίζονται στο μενού, το οποίο επικεντρώνεται στα εξαιρετικά υλικά που προσφέρει η Κρήτη. Ενσωματώνοντας τεχνικές και γεύσεις που απέκτησα από τα ταξίδια μου, παρουσιάζω μια ζωντανή και καινοτόμα Ευρωπαϊκή κουζίνα που προσδίδει μια φρέσκια πινελιά στα παραδοσιακά αγαπημένα».
Πηγή: www.kai-crete.com
Leave a comment