«Μυστικός δείπνος» εμπόρων όπλων και στελεχών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

14 Ιουλίου, 2021
batman_1989_-_gotham_city_crimelords

Μέγα φάουλ των διοργανωτών της DEFEA χθες στην εκδήλωση: Διοργάνωσαν «μυστικό δείπνο» μεταξύ των εμπόρων όπλων που συμμετέχουν στην Διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού (DEFEA) και στελεχών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, προεξεχόντως του υπουργού Νίκου Παναγιωτόπουλου. 

Για πρώτη φορά στην ιστορία των αμυντικών εκθέσεων στην Ελλάδα δεν προσκλήθηκε ούτε ένας εκπρόσωπος του Τύπου, πράγμα πρωτοφανές όχι μόνο για τις ελληνικές εκθέσεις αμυντικού υλικού από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, αλλά και για τις εκθέσεις του είδους σε διεθνές επίπεδο.

Επικαλούμενοι την «έλλειψη χώρου» διοργάνωσαν τον «μυστικό δείπνο» στο Ιδρυμα Νιάρχος (χωρίς μάλιστα καν να κοινοποιήσουν στον οποιοδήποτε τον τόπο και την ώρα της συνάντησης του «μυστικού δείπνου»!). Προφανώς ειπώθηκαν πράγματα τα οποία δεν πρέπει να μάθει ο ελληνικός λαός αναφορικά με το που πηγαίνουν τα χρήματα του, σε ότι αφορά τις αμυντικές δαπάνες και συμφωνήθηκαν τα νέα big deals.

Εκτός του κορωνοϊού ως δικαιολογία επικαλέστηκε η απαίτηση του «πράκτορα Θ.Β.» του υπουργείου Άμυνας να πάρει τις μισές από τις προσκλήσεις του «μυστικού δείπνου».

Κακή επιλογή των διοργανωτών, κάκιστη η αποδοχή της από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

ΠΗΓΗ

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

 

 

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 40.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας 24/24 για κάθε ζήτημα που αφορά την επιχείρησή σας.

Θεσσαλονίκη

Μαυροκορδάτου 24 με Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 151, 1ος όροφος – 546 45 Θεσσαλονίκη 2310 932420 – 932473 – 932481

Αθήνα

Λεωφ. Συγγρού 196 2ος όροφος 176 71 Καλλιθέα Αθήνα (Κέντρο) 210 22 41 227

paskedi@paskedi.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Άμεσο μήνυμα    Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

    ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους