Κ. ΛΟΥΛΗΣ, γ.γ. Τουρισμού: «Το κράτος δεν είναι ασφαλιστική εταιρία για εργαζόμενους και επιχειρήσεις»

29 Απριλίου, 2020
Κ. ΛΟΥΛΗΣ, γ.γ. Τουρισμού: «Το κράτος δεν είναι ασφαλιστική εταιρία για εργαζόμενους και επιχειρήσεις»
Κ. ΛΟΥΛΗΣ, γ.γ. Τουρισμού: «Το κράτος δεν είναι ασφαλιστική εταιρία για εργαζόμενους και επιχειρήσεις».

«Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι το κράτος δεν είναι ασφαλιστική εταιρία για εργαζόμενους και επιχειρήσεις, που καλύπτει τους πάντες και θα αποζημιωθούν για τα πάντα. Oι επιχειρηματίες πρέπει να καταλάβουν ότι αναλαμβάνουν ρίσκα. Η χρονιά αυτή είναι σα να έχει γίνει πόλεμος, όπως την δεκαετία του 40».

Την δήλωση αυτή έκανε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού Κώστας Λούλης, μιλώντας χθες στην ΕΡΤ στην εκπομπή «Συνδέσεις» με τους δημοσιογράφους Κώστα Λασκαράτο, Χρύσα Παπασταύρου και Κώστα Παπαχλιμίντζο.

Ο κ. Λούλης είπε ερωτηθείς για την φετινή τουριστική κίνηση ότι το πλέον αισιόδοξο σενάριο κάνει λόγο για μείωση 50%, ενώ για τις ενέργειες του υπουργείου Τουρισμού, σημείωσε: «Ο κ. Θεοχάρης δεν έλειψε μία ημέρα από το υπουργείο. Παρακολουθούμε κάθε μέρα τις εξελίξεις».

Στην εκπομπή παρενέβη και η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου κα. Ράνια Αμπατζή, η οποία αφού εξέφρασε την ανησυχία της, ζήτησε από το υπουργείο Τουρισμού να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες, ώστε να ενημερωθούν οι ξενοδόχοι για τις ενέργειες προετοιμασίες, στις οποίες πρέπει να προχωρήσουν.

Οι δηλώσεις εδώ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους