Καζάν ντιπί: Το γλυκό της Πόλης που θα σας μεταφέρει στην Ανατολή Καζάν ντιπί ή Creme brulee; Το γλυκό που κατακτά τον κόσμο με δύο ονόματα Το γλυκό που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας με την παρουσίαση και τη γεύση του Το γλυκό που θα σας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία απόλαυσης και ικανοποίησης
Υλικά
1 κ.σ. αγελαδινό βούτυρο για το άλειμμα
2 κ.σ. ζάχαρη για το κάψιμο
1 λίτρο γάλα
250 γραμμάρια νισεστέ
250 γραμμάρια ζάχαρη
2 κ.σ. ανθόνερο
English language
Creme brulee-Cazan dipi
1 soup spoon cows milk butter for spreading
2 soup spoons sugar for the ‘burn’
1 litre milk
250 grams corn flour
250 grams sugar
2 soup spoons rosewater
Homemade Συνεργάτης ΠΑΣΚΕΔΙ
Leave a comment