Έστειλαν σκυλιά ανίχνευσης στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου! -Αντέδρασε ιερέας: «Σας αρέσει αυτή η εικόνα στην Ελλάδα;»

26 Οκτωβρίου, 2021
ΣΚΥΛΙΑ

Με φρούριο μοιάζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της έντονης αστυνομικής παρουσίας, τόσο στην είσοδο, όσο και στην έξοδο της εκκλησίας. 

Μάλιστα την ώρα που οι Πακιστανοί προ λίγων ημερών διαδήλωναν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας στον Ιερό Ναό έχουν στείλει μέχρι και σκυλιά ανίχνευσης! Το γιατί; Άγνωστό; Να βρουν ναρκωτικά ή όπλα στον Ιερό Ναό;

 

Η έντονη αστυνομική παρουσία οδήγησε και στην δικαιολογημένη αντίδραση ενός ιερέα ο οποίος απευθύνθηκε στους προς τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και τους είπε: «Δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα τόση αστυνομία. Σας αρέσει αυτή η εικόνα στην Ελλάδα;»

Η απάντηση που έλαβε ήταν ότι τα μέτρα έχουν ληφθεί για την αποφυγή του συνωστισμού και για τον λόγο αυτό υπάρχουν ένστολοι στην κεντρική είσοδο, στο εσωτερικό του Ιερού Ναού αλλά και στην παράπλευρη είσοδο.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους