Επιστρέφει επιτέλους η μουσική στην εστίαση – «Χαλάρωση» μέτρων με επέκταση ωραρίου απαγόρευσης κυκλοφορίας κατά μία ώρα

8 Ιουνίου, 2021
magazia_mousiki

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται α ανακοινώσει ένα νέο πακέτο «χαλάρωσης» μέτρων, το οποίο θα ανακοινωθεί πιθανότατα την Τετάρτη, ή αλλιώς την Παρασκευή.

Χωρίς να έχει «κλειδώσει» τίποτα, όλα δείχνουν ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας αλλάζει. Εξετάζεται καταρχήν η κυκλοφορία το βράδυ να παραταθεί κατά μία ώρα, δηλαδή η απαγόρευση θα ξεκινάει από τις 01:30, από τις 00.30 που ισχύει σήμερα, καθώς πλέον έχουμε μπει πια για τα καλά στο καλοκαίρι.

Παράλληλα, θα έχουμε τέλος στην απαγόρευση της μουσικής στην εστίαση από αυτό το Σαββατοκύριακο. Σε κάθε περίπτωση το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τα μαγαζιά θα έχουν μουσική.

Τέλος, θα έχουμε νέες οδηγίες για δεξιώσεις, γάμους και βαφτίσεις.

Συγκεκριμένα, θα αυξηθεί το όριο των ατόμων και ενδεχομένως και κάποιες άλλες οδηγίες που θα δοθούν από τώρα μεν αλλά θα ισχύσουν από 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα δούμε αύξηση στους καλεσμένους στις δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων. Οι καλεσμένοι θα αυξηθούν από 100 που είναι μέχρι σήμερα σε 250 με 300.

Η νέα χαλάρωση των μέτρων περιλαμβάνει

  • Παράταση μιας ώρας στην απαγόρευση κυκλοφορίας
  • Τέλος στην απαγόρευση μουσικής στην εστίαση από το Σαββατοκύριακο
  • Νέες οδηγίες για δεξιώσεις, γάμους και βαφτίσεις.

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους