Δωρεά εξοπλισμού στο ΕΣΥ από τη Barilla Hellas

23 Δεκεμβρίου, 2020
The Best of Italy Designer Showroom - Day 1

Η Barilla Hellas, λαμβάνοντας υπ’ όψη την ολοένα αυξανόμενη πίεση που δέχεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας, προχώρησε σε δωρεά ιατρικού εξοπλισμού προκειμένου να συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας και βάσει των προδιαγραφών που έχει ορίσει, η Barilla Hellas παρέδωσε για άμεση χρήση πέντε φορητούς αναπνευστήρες όγκου, πέντε τσάντες μεταφοράς του ανωτέρω εξοπλισμού και πέντε φιάλες οξυγόνου 1,2 m3 με ρυθμιστή για συνεχή, χωρίς διακοπές, χρήση.

Σημειώνεται ότι η δωρεά αυτή είναι η δεύτερη κίνηση υποστήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας που γίνεται την ίδια χρονιά από την εταιρεία, μιας και λίγους μήνες πριν η Barilla Hellas είχε προβεί στην παροχή 10 Compact Monitors και 50.000 μασκών που κάλυψαν μέρος των αναγκών του συστήματος τον Απρίλιο 2020.

Πηγή: ΑΜΠΕ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους