Απολογία Λιάγκα για τον σχολιασμό της επίθεσης σε φοιτήτρια στο ΑΠΘ

9 Νοεμβρίου, 2019
Απολογία Λιάγκα για τον σχολιασμό της επίθεσης σε φοιτήτρια στο ΑΠΘ
Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα και της παρέας του για τον σχολιασμό στην είδηση για την ασέλγεια του 20χρονου φοιτητή σε συμφοιτήτριά του στο ΑΠΘ.

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα και της παρέας του για τον σχολιασμό στην είδηση για την ασέλγεια του 20χρονου φοιτητή σε συμφοιτήτριά του στο ΑΠΘ προσπάθησε να απαλύνει λίγο τις χείριστες εντυπώσεις που προκάλεσε, δικαιολογημένα, ο αρχικός άκομψος χειρισμός ενός τόσο λεπτού θέματος.

Η απολογία του Λιάγκα για τον σχολιασμό στην είδηση για την ασέλγεια του 20χρονου φοιτητή σε συμφοιτήτριά του στο ΑΠΘ Σάλος έχει ξεσπάσει σχετικά με τον σχολιασμό που έγινε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, το μεσημέρι της Πέμπτης, για το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θύμα μια 20χρονη φοιτήτρια, πάνω στην οποία εκσπερμάτισε συμφοιτητής της την ώρα που εκείνη μελετούσε. Κι ενώ ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης, τον οποίο συγχαίρουμε για τη στάση του, προσπαθούσε να μεταδώσει τη σοβαρή αυτή είδηση, διατηρώντας τις λεπτές ισορροπίες του θέματος, το πάνελ της εκπομπής επιδόθηκε σε έναν χαμηλού επιπέδου σχολιασμό που δεν αρμόζει σε αυτό το επίπεδο. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του δημοσιογράφου να συμμαζέψει την κατάσταση τονίζοντας επανειλημμένα τη σοβαρότητα του ζητήματος, όχι μόνο ήρθε σε δύσκολη θέση, αλλά όλες οι εκκλήσεις του έπεσαν στο κενό…

Αναπόφευκτα, χθες ακολούθησε η δημόσια συγγνώμη του Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος απολογήθηκε ξεκαθαρίζοντας ότι πράξη του φοιτητή είναι καταδικαστέα. Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι ο σχολιασμός ήταν υπερβολικός, ενώ την ίδια άποψη εξέφρασαν και οι συνεργάτες του. Δείτε την απολογία εδώ

Το ατυχές περιστατικό… Μπράβο στον δημοσιογράφο για τη στάση του παρά τα σχόλια…

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους