Απίστευτες σκηνές στον Πειραιά: Επιβάτες έδιωξαν τους απεργούς συνδικαλιστές: «Πίσω, πίσω, άντε βρείτε καμιά δουλειά ρε» [βίντεο]

3 Ιουνίου, 2021
ΣΥΝΔΙΚΑΛ

Αγανακτισμένοι ταξιδιώτες στο λιμάνι του Πειραιά που δεν μπορούσαν να επιβιβαστούν στο πλοίο λόγω της κινητοποίησης της ΠΕΝΕΝ έδιωξαν τελικά τους νεαρούς συνδικαλιστές που είχαν κάνει από νωρίς κατάληψη.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο, μετά την πολύωρη αναμονή, κάποιοι από τους επιβάτες αντέδρασαν και υποχρέωσαν του νεαρούς συνδικαλιστές, με τις κόκκινες σημαίες, που εμπόδιζαν την επιβίβαση στο πλοίο, να αποχωρήσουν.

«Αντε βρείτε καμιά δουλειά ρε»

Μάλιστα η ένταση ανέβηκε και παρολίγον να πιαστούν στα χέρια.
Κάποιοι από τους επιβάτες φώναζαν προς τους νεαρούς συνδικαλιστές «δεν θα μου πεις εσύ τι να κάνω», «άντε βρείτε καμιά δουλειά ρε»!

Νεαρός συνδικαλιστής απειλεί λιμενικό: Αν δεν τους απομακρύνεις, θα έχεις συνέπειες

Στο σημείο έφτασε μία λιμενικός και προσπάθησε να ηρεμήσει τους εμπλεκόμενους, ωστόσο ένας από τους νεαρούς που διαδήλωναν μαζί με τους ναυτικούς της ΠΕΝΕΝ της είπε «Μαζέψτε τους υπάρχει απόφαση ΠΕΠΕΝ, σωματείων, οργανώσεων και συλλογικοτήτων», μάλιστα έφτασε στο σημείο να την απειλήσει κιόλας, ότι αν δεν απομακρύνει τους επιβάτες θα έχει συνέπειες, ενώ τους αποκάλεσε αντιδραστικά στοιχεία.

Την ίδια στιγμή ένας από τους επιβάτες απευθυνόμενος στους λιμενικούς ζητά να καλέσουν τον εισαγγελέα. «Να φωνάξετε τον εισαγγελέα τώρα, αυτή είναι η δουλειά σας αλλιώς θα πλακωθούμε με τα κωλόπαιδα», λέει χαρακτηριστικά.

Τελικά μετά από περίπου δύο ώρες ταλαιπωρίας που προκάλεσαν οι 10-20 νεαροί οι επιβάτες επιβιβάστηκαν και το πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι του Πειραιά.

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους