Α.Πορτοσάλτε: Εκνευρισμένος με την κυβέρνηση γιατί δεν θα απολύονται οι ανεμβολίαστοι

15 Ιουλίου, 2021
portosalte

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε ήταν εκνευρισμένος με το Μαξίμου, εξαιτίας της «κυβίστησης» της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου σχετικά με τις απολύσεις των εργαζομένων που δεν έχουν εμβολιαστεί. 

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, η κα. Μιχαηλίδου δέχτηκε «επίπληξη» από το Μαξίμου μετά την «βόμβα» που έριξε για απολύσεις όσων δεν δέχονται να εμβολιαστούν, γεγονός που η κυβέρνηση δεν θέλει να αναφερθεί ανοιχτά. Τη στιγμή που ο Κωστής Χατζηδάκης δηλώνει ότι οι ανεμβολίαστοι θα τεθούν σε αναστολή εργασίας, η Δόμνα Μιχαηλίδου τον «άδειασε» μιλώντας για απολύσεις. Ωστόσο μια τέτοια ανοιχτή δήλωση θα προκαλούσε «τριγμούς» στους ψηφοφόρους της ΝΔ, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι θα ισχύει στο μέλλον για τους εργαζόμενους που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Ο Άρης Πορτοσάλτε ωστόσο με στόμφο «Δεν μπορεί το Μαξίμου να είναι συνέχεια με μια ενόχληση με τις δημοσκοπήσεις στο χέρι, θα υπάρχουν και συνέπειες. Δηλαδή πόσες αναστολές θα δοθούν;» αναρωτήθηκε σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου…

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους