Ο Τζόσεφ Γιουν, ένας σεφ από το Μπρούκλιν εξειδικεύεται στις συνταγές με έντομα και εκμεταλλεύεται την εμφάνιση εκατομμυρίων τζιτζικιών στις ΗΠΑ.
«Γιατί δεν τρώμε αυτό που δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη ήδη καταναλώνουν;» αναρωτιέται, υποστηρίζοντας πως τα έντομα είναι «πεντανόστιμα» με μεγάλη θρεπτική αξία. «Είναι βιώσιμα, εκτρέφονται «φάρμες» και υπάρχουν πάνω από δύο χιλιάδες είδη εντόμων που μπορούμε να φάμε», προσθέτει.
Ο ίδιος αυτοσυστήνεται ως «πρέσβης των βρώσιμων εντόμων» και προωθεί την διατροφή με πρωτεΐνη εξασφαλισμένη από τα τα έντομα, στην ομάδα του “Brooklyn Bugs”. Μία από τις προκλήσεις στο εγχείρημά του, όπως παραδέχεται, είναι το γεγονός πως οι περισσότεροι Αμερικανοί σιχαίνονται να δοκιμάσουν έντομα.
Ολοκληρωμένες Ανησυχίες: Η Ευρώπη στην Προσπάθεια της για τον Καφέ Χωρίς Αποψίλωση...
ByIlias Kalioras14 Μαρτίου, 2024ΗΠΑ: Η Πρόκληση του TikTok και οι Πολιτικές Αντιδράσεις Η απόφαση της...
ByIlias Kalioras14 Μαρτίου, 2024Ανάκληση Προϊόντων: Τα Επικίνδυνα Λουκάνικα του Lidl CZ Η ασφάλεια των καταναλωτών...
ByIlias Kalioras14 Μαρτίου, 2024ΜΈΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Αναδιαρθρώνεται η Americana – Κλείσιμο 100 Θέσεων Εργασίας σε KFC-Pizza...
ByIlias Kalioras29 Ιανουαρίου, 2024
Leave a comment