VIP φέσι 179.800€ άφησε τουρίστας σε βίλα της Μυκόνου

20 Σεπτεμβρίου, 2019
VIP φέσι 179.800€ άφησε τουρίστας σε βίλα της Μυκόνου
VIP τουρίστας άφησε φέσι 179.800 ευρώ σε βίλα της Μυκόνου - Αφού πρώτα είχε καταβάλει με χρέωση της πιστωτικής του κάρτας το ποσό των 50.000 ευρώ.

Ένας Ιταλός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σε εταιρία holding με έδρα το Λονδίνο, αποφάσισε να κάνει διακοπές στη Μύκονο, όπως αρμόζει στην… κλάση και στις οικονομικές του δυνατότητες.

Νοίκιασε λοιπόν μία πολυτελέστατη βίλα και όλα κύλησαν ομαλά. Τουλάχιστον για τον Ιταλό, γιατί για τον ιδιοκτήτη της βίλας τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε. Ο Ιταλός όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει, την “κοπάνησε” κανονικά και έγινε άφαντος…

Με βάση την ταξιδιωτική πράκτορα που ανέλαβε να τον εξυπηρετήσει, ο Ιταλός είχε δηλώσει επιχειρηματίας στο Λονδίνο, αλλά η όλη εξέλιξη κάνει και αυτό ακόμα να ελέγχεται ως ανακριβές, έστω και αν η γενική του παρουσία και το ντύσιμό του παρέπεμπαν σε κάτι τέτοιο.

Για να γίνει κράτηση της βίλας, μεσολάβησε ένας Έλληνας που επίσης είπε πως είναι επιχειρηματίας, αλλά αποδείχθηκε είναι ψυκτικός που είχε εργαστεί πρόσφατα σε ξενοδοχείο στο Βόλο. Εκεί λοιπόν στο Βόλο στο ξενοδοχείο, ρώτησε τον διευθυντή, αν ξέρει κάποιον στη Μύκονο για να εξυπηρετήσει έναν Ιταλό. Τον σύστησε λοιπόν, σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο του νησιού, εκεί όπου τους είπε ότι ο ενδιαφερόμενος ήθελε να κλείσει ένα πολυτελέστατο σπίτι στα Κανάλια.

Πράγματι πήγε με την οικογένειά του 5 Ιουλίου και η αναχώρηση ήταν για τις 26 Ιουλίου. Πήγαν στο νησί η σύζυγος του με τα δυο παιδιά τους κι εκείνος πήγε δυο μέρες αργότερα και αφού πρώτα είχε καταβάλει με χρέωση της πιστωτικής του κάρτας το ποσό των 50.000 ευρώ. Αυτό ήταν προκαταβολή για τις συνολικά 179.800 που ήταν και το συνολικό κόστος.

Καθώς περνούσαν οι μέρες, δεν έδειχνε διατεθειμένος να καταβάλει το ποσό που υπολείπονταν για να κλείσει ο λογαριασμός, παρά τις συνεχείς οχλήσεις από το γραφείο, που του υπενθύμιζε ότι καθυστερεί. Τους είπε ότι θα έστελνε και το υπόλοιπο ποσό με δυο τραπεζικά εμβάσματα. Όμως τα εμβάσματα δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους, διότι ενώ φαινόταν ότι τα χρήματα κατατίθενται στον λογαριασμό του γραφείου, τελευταία στιγμή η συναλλαγή δεν ολοκληρωνόταν, προφανώς επειδή ο πελάτης ακύρωνε το έμβασμα προτού εκταμιευτεί το ποσό…

Στις 15 Ιουλίου, ο Ιταλός με ένα ιδιωτικό τζετ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας πήγε Κωνσταντινούπολη, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους ανθρώπους του ταξιδιωτικού γραφείου. Εκείνοι μη έχοντας άλλη επιλογή έδωσαν 40.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη της βίλας για το ποσό που αναλογούσε στις μέρες που έμεινε και θα διεκδικήσουν τα οφειλόμενα δικαστικά.

Πηγή: gazzeta.gr

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους