Αυτή η νόστιμη και μοσχομυριστή πρασόπιτα με φέτα, θα σας τρελάνει με τη γεύση της. Γίνεται με απλά υλικά και έχεις στο τραπέζι σου μία λαχταριστή πίτα που δεν έχει προηγούμενο.
Υλικά
1 νεροπότηρο χλιαρό νερό
1 πρέζα αλάτι
1 κ.σ. ξύδι
2 κ.σ. σπορέλαιο
1/2 κιλό μαλακό αλεύρι
7 φρέσκα κρεμμυδάκια
περίπου 800 γραμμάρια πράσα
λάδι
πιπέρι
400 γραμμάρια φέτα
2 αβγά
130 γρ. λιωμένο φυτικό μαγειρικό λίπος
100 γραμμάρια ηλιέλαιο
1 κ.γ. μαργαρίνη
προαιρετικά λίγα μπαστουνάκια γραβιέρα
σπορέλαιο
1 glass of lukewarm water
1 pinch of salt
1 tbsp of vinegar
2 tbsps of sunflower oil
1/2 kg of soft flour
7 spring onions
about 800 grams of leeks
olive oil
pepper
400 grams of feta cheese
2 eggs
130 grams of melted vegetable fat
100 grams of sunflower oil
1 tsp of margarine
optionally some graviera cheese sticks
spread with sunflower oil
Leave a comment