Πέμπτη , 9 Μάιος 2024
Home ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Κανελόνια με κιμά
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣΕΣΤΙΑΣΗΜΑΚΑΡΟΝΙΑ-ΠΙΤΣΑΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κανελόνια με κιμά

   Υλικά για τον κιμά

Λίγο λάδι

1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι

390 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς

100 γραμμάρια κόκκινο κρασί

100 γραμμάρια σάλτσα (ντοματάκια)

1 ξυλάκι κανέλα

1/2 κ.γ. μπαχάρι

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

3 κ.σ. τριμμένο κασέρι (απο τα 230 γραμμάρια)

250 γραμμάρια κανελόνια

1 ποτηράκι νερό βρύσης για το βούτηγμα των κανελονιών

     Υλικά για σάλτσα

Λίγο λάδι

2 σκελίδες σκόρδο (πολτοποιημένες)

300 γραμμάρια σάλτσα (ντοματάκια)

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

     Για την κρέμα γάλακτος

250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με λιπαρά

140 γραμμάρια γάλα πλήρες

1 αβγό

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

230 γραμμάρια τριμμένο κασέρι (για το πασπάλισμα)

Homemade

Leave a comment

Kατηγορίες

Related Articles

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΣΚΕΔΙΕΣΤΙΑΣΗΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Το ΠΑΣΚΕΔΙ στηρίζει τα Ελληνικά τοπικά προϊόντα

Το ΠΑΣΚΕΔΙ αναλαμβάνει μια σημαντική αποστολή: να υποστηρίξει και να προβάλει τα...

TOUR NEWSΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣΕΙΔΗΣΕΙΣΕΣΤΙΑΣΗ

Στην Αντίπαρο οι γεύσεις συναντούν την ιστορία

Η Αντίπαρος, αυτό το μικρό κοσμοπολίτικο νησί στο Νότιο Αιγαίο, με την...

ΕΣΤΙΑΣΗΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΤΥΟ

Το καλλιτεχνικό Δίκτυο του ΠΑΣΚΕΔΙ

Πριν από δύο δεκαετίες, μια φλογερή ιδέα αναδείχθηκε ως ο σπόρος της...

ΕΣΤΙΑΣΗΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΑΣ ΔΙΚΤΥΟ

Το Παγκόσμιο Δίκτυο του ΠΑΣΚΕΔΙ

Πριν από δύο δεκαετίες, μια φλογερή ιδέα αναδείχθηκε ως ο σπόρος της...