«Επέλαση» Βαλκάνιων στα ακίνητα της Περαίας

12 Ιουνίου, 2019
«Επέλαση» Βαλκάνιων στα ακίνητα της Περαίας
Όλο και περισσότεροι γίνονται οι ενδιαφερόμενοι από τα Βαλκάνια που επιθυμούν να αγοράσουν εξοχική κατοικία σε παραλιακές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας γύρω από τη Θεσσαλονίκη

 «Επέλαση» Βαλκάνιων στα ακίνητα της Περαίας

Όλο και περισσότεροι γίνονται οι ενδιαφερόμενοι από τα Βαλκάνια που επιθυμούν να αγοράσουν εξοχική κατοικία σε παραλιακές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας γύρω από τη Θεσσαλονίκη. Σκοπιανοί, Σέρβοι και Βούλγαροι σαρώνουν τις μεταχειρισμένες, σε προσιτή τιμή, κατοικίες που βρίσκονται σε Περαία, Αγία Τριάδα και Νέους Επιβάτες, αναζητώντας ακίνητα για εξοχική κατοικία, τόσο για ξεκούραση όσο και για εφαλτήριο προς την αγορά της Θεσσαλονίκης για ψώνια και διασκέδαση.

Σημαντικό δέλεαρ, για την απόκτηση κατοικίας στη χώρα μας, αποτελεί η εγγύτητα της Βόρειας Ελλάδα με τους γείτονες μας, ιδιαίτερα και μετά την ολοκλήρωση οδικών αξόνων.  

Το προφίλ των αγοραστών

Ζευγάρια με παιδιά, εκμεταλλεύονται την πτώση των τιμών που αποτέλεσε απόρροια της κρίσης και αναζητούν την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για κατοικίες από 30 έως 80 τμ., συχνά, σε κακή κατάσταση, οι οποίες, όμως, βρίσκονται μπροστά στη θάλασσα. Είναι χαρακτηριστικό πως επιλέγουν την Κάτω Περαία προκειμένου να είναι σε απόσταση αναπνοής από το υγρό στοιχείο.

Που κινούνται τα ποσά αγοράς

Τα ποσά που η πλειονότητα των Βαλκάνιων είναι διατεθειμένοι να διαθέσουν έχει ως «ταβάνι» τα 80.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως για ένα παλιό διαμέρισμα η τιμή του τμ κυμαίνεται από 500 έως 600 ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσει τα 1.500 ευρώ αν το ακίνητο είναι νεότερης ηλικίας, προσφέρει περισσότερες παροχές, και βρίσκεται σε καλύτερο σημείο.

Πηγή: voria.gr

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους