Οι δημιουργοί σημείωναν μεταξύ άλλων: «Δεδομένης λοιπόν της απόλυτης και δημόσιας εχθρότητας της κας Σταματούδη προς τη δημιουργία φορέα δικαιωμάτων που να ελέγχεται από τους Έλληνες δημιουργούς, αλλά και του παρελθόντος της ως μη ελέγχουσας την ΑΕΠΙ και την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, άρα και υπεύθυνης για την καταστροφή του Πνευματικού Δικαιώματος στη χώρα μας, δεδομένης επίσης της σημερινής θέσης της στην ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, τι σημαίνει η επιστροφή της με υπερενισχυμένες μάλιστα αρμοδιότητες στη ρύθμιση των ζητημάτων μας;»

Στο ίδιο δημοσίευμα, έγινε αναφορά σε ρεπορτάζ του Έθνους, που έγραφε πως η κ. Σταματούδη είχε δεχτεί δωρεά ύψους 120.000 από την αμαρτωλή ΑΕΠΙ της οικογένειας Ξανθόπουλου παρά το ότι ο βασικός της ρόλος ήταν να την ελέγχει. Η κα Σταματούδη ζητά να δημοσιεύσουμε το εξώδικο, γιατί το δημοσίευμα του Έθνους ήταν ανακριβές και συκοφαντικό και αυτό αποδεικνύεται από σχετική απόφαση του Εφετείου Αθηνών.

Στην Ελλάδα οι “νεοφιλελεύθεροι” χρηματοδοτούνται από το κράτος. Εμείς… από εσάς! Στήριξε την ανεξαρτησία του tvxs.gr, κάνοντας κλικ εδώ.