Τετάρτη , 8 Μάιος 2024
Home ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ Αυθεντικά γαλλικά κρουασάν στη χονδρική από τη Φελλαχίδης ΑΒΕΕ
ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Αυθεντικά γαλλικά κρουασάν στη χονδρική από τη Φελλαχίδης ΑΒΕΕ

Αυθεντικά γαλλικά κρουασάν στη χονδρική από τη Φελλαχίδης ΑΒΕΕ

Τα αυθεντικά γαλλικά κρουασάν της Φελλαχίδης ΑΒΕΕ είναι τα αγαπημένα των πελατών της αρτοποιίας και της εστίασης σε όλη την Ελλάδα, εδώ και δεκαετίες. Παρασκευάζονται με τα πιο αγνά υλικά και διατίθενται στις επιχειρήσεις σε κατεψυγμένη μορφή.

Τα αυθεντικά γαλλικά κρουασάν παρασκευάζονται από βούτυρο υψηλής ποιότητας ώστε να επιτυγχάνονται τα πλούσια στρώματα λεπτής βουτυρωμένης ζύμης. 

Η Φελλαχίδης ΑΒΕΕ διαθέτει την αυθεντική συνταγή γαλλικών κρουασάν, την οποία οφείλει στη φιλομάθεια και το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Ανδρέα Φελλαχίδη, ιδρυτή της Φελλαχίδης ΑΒΕΕ.

Ο Ανδρέας Φελλαχίδης, ξεκίνησε ουσιαστικά την πορεία του στον χώρο των αρτοσκευασμάτων ως συνεργάτης σε εταιρεία πρώτων υλών. Η φιλομάθεια και το επιχειρηματικό του δαιμόνιο τον έσπρωξαν το 1985 να ακολουθήσει τον δρόμο προς το εξωτερικό, προς το Βέλγιο συγκεκριμένα, όπου και σπούδασε την τέχνη του κρουασάν!

Πραγματικά διορατική αυτή η κίνηση, αφού το συγκεκριμένο είδος δεν ήταν διαδεδομένο τότε στη χώρα μας. Έτσι, μαζί με την υποστηρικτική σύζυγό του, Παναγιώτα Φελλαχίδου, ιδρύουντο 1988 το πρώτο παρασκευαστήριο κρουασάν σε ένα μικρό ενοικιαζόμενο οίκημα στην Αργυρούπολη,Αττικής, όπου μπροστά ήκμαζε η λιανική πώληση και στο πίσω μέρος, η παραγωγή.

Αυθεντικά γαλλικά κρουασάν

Γαλλικά κρουασάν κατεψυγμένα

Τα κατεψυγμένα γαλλικά κρουασάν της Φελλαχίδης ΑΒΕΕ προσφέρουν μεγάλο πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις της εστίασης αλλά και τα ξενοδοχεία. Όντας σε κατεψυγμένη μορφή, διατηρούν αναλλοίωτη την ποιότητά τους για αρκετά μεγάλο διάστημα. Επίσης, είναι πιο ανθεκτικά σε ενδεχόμενες κρούσεις του κιβωτίου, δεν σπάνε, δεν τραυματίζονται εξωτερικά.  Είναι πρακτικά, εύκολα στη χρήση και με το κατάλληλο ψήσιμο ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο τρόποι ψησίματος των κρουασάν ώστε να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

ΤΡΟΠΟΣ Α

  1. Τοποθετούμε το προϊόν σε λαμαρίνα και το βάζουμε στη στόφα για 1 ώρα με 1 ώρα και 15’ λεπτά
  2. Βγάζουμε από τη στόφα και κάνουμε ελαφριά επάλειψη με μίγμα αυγού (2/3 αυγό και 1/3 νερό καλά χτυπημένα)
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180°C για 19’ με 22’ λεπτά

ΤΡΟΠΟΣ Β

  1. Από κατάψυξη τοποθετούμε το προϊόν σε λαμαρίνα 
  2. Βάζουμε στη συντήρηση από το προηγούμενο βράδυ (Μέγιστη διάρκεια παραμονής στη συντήρηση 8 ώρες)
  3. Βγάζουμε τη λαμαρίνα από τη συντήρηση και τοποθετούμε σε θερμό περιβάλλον για 30 με 40 λεπτά (πχ. πάνω από το φούρνο όσο είναι σε λειτουργία)
  4. Κάνουμε ελαφριά επάλειψη με μίγμα αυγού (2/3 αυγό και 1/3 νερό καλά χτυπημένα)
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180°C για 19’ με 22’ λεπτά

Η Φελλαχίδης ΑΒΕΕ, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και τις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς, εδώ και εννιά χρόνια, έχει προσθέσει στην γκάμα των γαλλικών κρουασάν της και την κατηγορία των προ-στοφαρισμένων (Ready-to-Bake). 

Αν και απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή στη συσκευασία και αποθήκευσή τους, το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα και η ευκολία στο ψήσιμο. Για να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα ακολουθούμε τα εξής βήματα:

  1. Από την κατάψυξη τοποθετούμε το προϊόν σε λαμαρίνα 
  2. Τοποθετούμε τη λαμαρίνα σε θερμό περιβάλλον για 15 λεπτά (πχ. Πάνω από το φούρνο όσο είναι σε λειτουργία)
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180°C για 16 με 18λεπτά

Η γκάμα των Γαλλικών κρουασάν που διατίθενται στη χονδρική από τη Φελλαχίδης ΑΒΕΕ

Στη Γαλλία,όταν αναφέρονται στο κρουασάν εννοούν μόνο τη γεύση βουτύρου. Στην Ελλάδα όμως, μας αρέσει να συνδυάζουμε το κρουασάν με τις γλυκιές γεύσεις όπως της σοκολάτας, της κρέμας, του μήλου, αλλά και με τις αλμυρές γεύσεις του τυριού και του ζαμπόν.

Στη Φελλαχίδης ΑΒΕΕ έχουν μία πλήρη γκάμα κρουασάν σε γλυκιές και αλμυρές γεύσεις, καλύπτοντας τις γευστικές προτιμήσεις του ελληνικού κοινού. 

Τα αυθεντικά γαλλικά κρουασάν που παρασκευάζονται στη Φελλαχίδης ΑΒΕΕ φτιάχνονται με βουτυρένιες στρώσεις ζύμης που τυλίγονται σε σχήμα μισοφέγγαρου, δημιουργώντας μια λεπτή τραγανή υφή στο εξωτερικό και μια πιο απαλή υφή στο εσωτερικό.

Τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία, catering, καφετέριες, σνακ μπαρ και κυλικεία.

Η Φελλαχίδης ΑΒΕΕ είναι το συνώνυμο του γαλλικού κρουασάν στη χονδρική

Η Φελλαχίδης ΑΒΕΕ εδώ και δεκαετίες έχει συνδέσει το όνομά της με τη χονδρική πώληση κρουασάν. Οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης εμπιστεύονται τα προϊόντα της εταιρείας για τη γεύση τους και την ποιότητά τους. 

Με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία η εταιρεία Φελλαχίδης ΑΒΕΕ διανέμει τα προϊόντα της σε όλη την Αττική. Αλλά και πανελλαδικά, η Φελλαχίδης ΑΒΕΕ έχει τη δυνατότητα να φτάσει μέσω των κατάλληλων δικτύων διανομής. Τόσο στην ηπειρωτική όσο και στην νησιωτική Ελλάδα, η Φελλαχίδης ΑΒΕΕ παραδίδει τα προϊόντα της σε όλους όσους επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί της. Υπάρχει καθημερινή επικοινωνία και υποστήριξη των αναγκών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων με την εταιρία, της οποίας βασικό μέλημα είναι να προσφέρει υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας, ποιότητας και φροντίδας στους συνεργάτες της, όπως ακριβώς κάνει και για την δημιουργία των προϊόντων της. 

Leave a comment

Kατηγορίες

Related Articles

ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΣΤΙΑΣΗΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣΝΕΑΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Η άρνηση του σπιτικού φαγητού

Αλλάζει ο τρόπος διατροφής των Ελλήνων: Η άρνηση του σπιτικού φαγητού Το...

ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣΕΣΤΙΑΣΗΝΕΑΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Προβλήματα με την αλλαγή ταμειακών μηχανών και τα Voucher της Κυβέρνησης

Εστιατόρια Σε Κρίση: Προβλήματα με την Αλλαγή Ταμειακών Μηχανών και τα Voucher...

ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΕΣΤΙΑΣΗΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣΝΕΑΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Απειλή της Ευρώπης για αύξηση τιμής στον καφέ

Ολοκληρωμένες Ανησυχίες: Η Ευρώπη στην Προσπάθεια της για τον Καφέ Χωρίς Αποψίλωση...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΕΛΕΓΧΟΙ - ΠΡΟΣΤΙΜΑΕΣΤΙΑΣΗΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣΝΕΑΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Τα επικίνδυνα λουκάνικα του Lidl Τσεχίας

Ανάκληση Προϊόντων: Τα Επικίνδυνα Λουκάνικα του Lidl CZ Η ασφάλεια των καταναλωτών...