Παρασκευή , 17 Μάιος 2024
Home ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Ξυδάτα πλοκάμια χταποδιού
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΣΥΝΤΑΓΕΣΨΑΡΙ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

Ξυδάτα πλοκάμια χταποδιού

Ξυδάτα πλοκάμια χταποδιού: ένα απλό και νόστιμο μεζέ για το κρασί σας. Πώς να μαγειρέψετε το χταπόδι σας σε ξύδι και να το κάνετε απαλό και αρωματικό. – Το μυστικό για τα πιο τρυφερά και γευστικά ξυδάτα πλοκάμια χταποδιού. Η παραδοσιακή συνταγή που θα σας μεταφέρει στα ελληνικά νησιά. Ένα υγιεινό και διατροφικό πιάτο που θα σας χορτάσει.  Πώς να απολαύσετε το χταπόδι σας με έναν διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο. Ξυδάτα πλοκάμια χταποδιού: ένα κλασικό και αγαπημένο μεζέ της ελληνικής κουζίνας.

Υλικά

 

2 μεγάλα πλοκάμια απο χταπόδι (περίπου 850 γραμμάρια)

νερό βρύσης

4 με 5 κ.σ. ξύδι

1/2 κ.γ. αλάτι

3 κ.σ. ξύδι

5 κ.σ. λάδι

3 φρέσκα κρεμμυδάκια

1/2 κ.γ. ρίγανη

 

2 big octopus tentacles (About 850 grams)

Tap water

4 to 5 soup spoons vinegar

1/2 a tea spoon salt

3 soup spoons vinegar

5 soup spoon olive oil

3 spring onions

1/2 tea spoon oregano

Homemade Συνεργάτης ΠΑΣΚΕΔΙ

Leave a comment

Kατηγορίες

Related Articles

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΣΚΕΔΙΕΣΤΙΑΣΗΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Το ΠΑΣΚΕΔΙ στηρίζει τα Ελληνικά τοπικά προϊόντα

Το ΠΑΣΚΕΔΙ αναλαμβάνει μια σημαντική αποστολή: να υποστηρίξει και να προβάλει τα...