Πέμπτη , 16 Μάιος 2024
Home ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Πλοκάμια χταποδιού με κοφτό μακαρόνι
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣΨΑΡΙ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

Πλοκάμια χταποδιού με κοφτό μακαρόνι

 

 

Μια συνταγή με άρωμα Ελλάδας και γεύση θάλασσας Μια θεσπέσια γεύση από το Αιγαίο. Μια συνταγή που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε σε ελληνικό νησί. Μια νόστιμη και χορταστική επιλογή που θα σας ενθουσιάσει με την πλούσια γεύση της. Μια κλασική ελληνική συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε. Μια συνταγή που θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της Μεσογείου. Μια συνταγή που θα σας κάνει να λατρέψετε το χταπόδι.

Υλικά

νερό βρύσης

2 κ.σ. αλάτι

500 γραμμάρια κοφτό μακαρόνι

1νεροπότηρο ζουμί απο τα μακαρόνια

2 μεγάλα πλοκάμια χταποδιού (700 γραμμάρια περίπου)

2 φύλλα δάφνης

1 μέτριο κρεμμύδι

λάδι

1 σφηνάκι βότκα

2 μέτρια ψιλοκομμένα ξερά κρεμμύδια

1 κ.σ. πελτέ

400 γραμμάρια ντοματάκια κον κασέ

πιπέρι

1/2 τ.γ. αλάτι

 

tap water

2 soup spoons salt

500 grams pasta

1 glass from the water we boiled the pasta

2 big octopus tentacle (About 700 grams)

2 bay leaf

1 medium onion

Olive oil

1 shot of vodka

2 medium chopped onions Dry onions

1 soup spoon tomato puree

400 grams tin chopped tomatoes

Black pepper

1/2 a tea spoon salt

Homemade Συνεργάτης ΠΑΣΚΕΔΙ

Leave a comment

Kατηγορίες

Related Articles

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΣΚΕΔΙΕΣΤΙΑΣΗΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Το ΠΑΣΚΕΔΙ στηρίζει τα Ελληνικά τοπικά προϊόντα

Το ΠΑΣΚΕΔΙ αναλαμβάνει μια σημαντική αποστολή: να υποστηρίξει και να προβάλει τα...